Μία ενέργεια η οποία υποβαθμίζει ακόμα περισσότερο το λαϊκό αίσθημα, προκάλεσαν ζημιές στο ΣΕΦ με το γραφείο τύπου να βγάζει ανακοίνωση...

Κάποιοι οι οποίοι το μυαλό το είχαν πάνω από το κεφάλι τους, προκάλεσαν ζημιές στο ΣΕΦ. Κάποιοι οι οποίοι προφανώς ούτε τα πληρώνουν από την τσέπη τους, αλλά φυσικά χαλάνε και ότι κάποιοι χτίζουν τώρα τόσους μήνες με ιδρώτα.

Χαρακτηριστικά το Δελτίο Τύπου αναφέρει: «Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, διενήργησαν αυτοψία στον περιβάλλοντα χώρο και διαπίστωσαν στην ράμπα ΑΜΕΑ την καταστροφή της προστατευτικής κατασκευής αποτροπής εισόδου δικυκλιστών, καθώς και τον βανδαλισμό του φωτισμού τύπου «LED» που είχαν τοποθετηθεί στα γεφυράκια στην πλευρά του Μικρολίμανου.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης τα σπάει όλα – Δεν το κάνουν καλά πριν τον… γάμο!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης τα σπάει όλα – Δεν το κάνουν καλά πριν τον… γάμο!

Τέτοιες έκνομες συμπεριφορές προκαλούν το λαϊκό αίσθημα και δε θα γίνουν ανεκτές. Είναι αδιανόητο κάποιοι για να διευκολύνουν τη δική τους “μηχανοκίνηση”, να καθιστούν ανέφικτη την μετακίνηση αυτών που έχουν πραγματικά ανάγκη. Η Διοίκηση του Σταδίου θα μεριμνήσει για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών.»

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24