Άλλο ένα άρθρο στοχοποίησης του Γιώργου Μπαρτζώκα από τους γνωστούς πιστολέρο του βόθροsite έκανε την εμφάνισή του, με τους συνήθεις αντιολυμπιακούς «δημοσιογράφους» να πέφτουν μέσα στο λάκκο που οι ίδιοι έσκαψαν.

Τους πείραξε ένα «χαμόγελο» του Γιώργου Μπαρτζώκα αλλά δεν είδαμε ποτέ ούτε μισό άρθρο για αίσχη του ΟΑΚΑ όταν τους το έκλεινε ο Ολυμπιακός με 35-63…

Είναι η ίδια «δημοσιογραφία» που υποστήριξε το «γάμησες τους γαύρους στο λιμάνι» το οποίο φώναζε εν χωρώ το τιμ του Παναθηναϊκού το 2021 μέσα στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος». Ακόμα και άνθρωποι που έχουν εργαστεί στον Ολυμπιακό δεν τήρησαν «επαγγελματική» στάση.

Μπάσκετ: Όταν οι Αγγελόπουλοι τινάζουν την μπάνκα στον αέρα!
Μπάσκετ: Όταν οι Αγγελόπουλοι τινάζουν την μπάνκα στον αέρα!

Φυσικά είναι η ίδια «δημοσιογραφία» που κάνοντας το μαύρο άσπρο θίγεται από τον Μπαρτζώκα αντί να τους θίξει το πανό υπέρ βιασμού αθλήτριας στο ίδιο γήπεδο στους τελικούς μπάσκετ γυναικών του 2022.

Είναι κατανοητό ότι το 5-0 στους τίτλους και το 16-1 μέχρι στιγμής στα ντέρμπι από τότε που ο Ολυμπιακός επέστρεψε προκαλεί πόνο αμέτρητο. Όπως επίσης είναι εύκολα αντιληπτό ότι παρά την μπόλικη επικοινωνιακή χρυσόσκονη που σκέπασε το μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟ δεν υπάρχει η παραμικρή εμπιστοσύνη. Αυτό φαίνεται από το ότι ασχολούνται με το πως κουνάει τα χέρια του ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Υπάρχουν εφιάλτες οι οποίοι κατατρώνε τους πράσινους και είναι λογικό γιατί δεν περίμεναν ότι ο Ολυμπιακός θα φτιάξει ομάδα να υπερνικά όλα τα εμπόδια. Οι ερυθρόλευκοι δεν ασχολούνται με την τοξικότητα και καλά κάνουν, αλλά η υπομονή έχει και τα όριά της.

Αυτά τα άρθρα είναι ξεκάθαρη στοχοποίηση του Μπαρτζώκα και της υποκίνησης/υποστήριξης ύβρεων και βίαιης συμπεριφοράς σε βάρος του.

Rostofianos

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24