Σασμός ΣΠΟΙΛΕΡ: Μία αναπάντεχη εξέλιξη έρχεται να βάλει φωτιά στη σειρά «Σασμός» για να μας κρατήσει σε αναμμένα κάρβουνα.

Σασμός ΣΠΟΙΛΕΡ: Πολλές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη σειρά Σασμός του Alpha TV και να μας καθηλώσουν. Τι μας περιμένει; Ποιο το σχέδιο της Θοδώρας; Τι ετοιμάζει στη Σεμίνα;

Άλλη μια φιλία που θα διχαστεί. Από τη στιγμή που η Θοδώρα έμαθε πως η Σεμίνα είναι η νέα σχέση του Πετρή, σταμάτησε να την βλέπει σαν φίλη της, στη σειρά Σασμός. Το μόνο που θέλει και επιδιώκει, είναι ο Πετρής να μην ευτυχήσει ποτέ του.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νεκρή η Μαρία και φταίει η Εγκληματική Οργάνωση – Το έψαξε και τη πλέρωσε….
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νεκρή η Μαρία και φταίει η Εγκληματική Οργάνωση – Το έψαξε και τη πλέρωσε….

Έτσι, με μεγάλο πείσμα, αποφασίζει να διαλύσει την Σεμίνα και τους αρραβώνες της. Έρχεται κοντά της και αποσπά πληροφορίες, τόσο για τη ζωή της τώρα, όσο και για το παρελθόν της.

Φυσικά, η Σεμίνα αν και στην αρχή διστάζει, στη συνέχεια εμπιστεύεται την Θοδώρα και τη θεωρεί δικό της άτομο. Οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά, με την Σεμίνα να μην αντιλαμβάνεται τον τεράστιο κίνδυνο.

Σασμός ΣΠΟΙΛΕΡ – Θοδώρα και Διονύσης στην αντεπίθεση

Την ώρα που ο Πέτρος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, η Θοδώρα και ο Διονύσης ετοιμάζουν την χαριστική τους βολή για το ζευγάρι. Ο Διονύσης μαθαίνει πως η Σεμίνα ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα με τον Βρουλάκη και την αναγκάζει σε απάνθρωπες πράξεις, για να την βασανίσει.

Η Σεμίνα έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της, με μία πρόταση εκβιαστική από τον Διονύση που θα την σοκάρει. Όσο η Σεμίνα προσπαθεί να ξεφύγει, η Θοδώρα ετοιμάζει το επόμενο χτύπημά της, στη σειρά Σασμός, το οποίο θα προκαλέσει οργή και πόνο στο ζευγάρι.

Θα ρίξει λάδι στη φωτιά, βάζοντας τον Πέτρο να ερευνήσει το παρελθόν της Σεμίνας, αναφέροντάς του πως δεν είναι όλα όπως νομίζει. Ο Πέτρος, θα μπει στο “τρυπάκι” της Θοδώρας και θα ξεκινήσει τις έρευνες. Το παρελθόν της Σεμίνας έρχεται στο φως και όλα ανατρέπονται…

Σίγουρα οι εξελίξεις αναμένεται να είναι συνταρακτικές για τους ήρωες της σειράς. Τι άλλο να περιμένουμε;


Σασμός Spoiler: Ποιο φρικτό έγκλημα έχει κάνει ο Παύλος Βρουλάκης;
Σασμός Spoiler: Ποιο φρικτό έγκλημα έχει κάνει ο Παύλος Βρουλάκης;
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24