Σασμός Σεμίνα Spoiler - Θύμα βιασμού: Απρόσμενες οι εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» με την Σεμίνα να μπαίνει εκ νέου σε μπελάδες.

Σεμίνα Σασμός Spoiler – Θύμα βιασμού: Το παρελθόν της Σεμίνας έρχεται στο φως, στη σειρά Σασμός, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να μένουν άφωνοι με τις εξελίξεις. Η νεαρή ηρωίδα υπέφερε αρκετά, μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Η ιστορία της είναι γεμάτη πόνο και απόγνωση. Καταιγιστικές εξελίξεις για τη σειρά του ALPHA TV.

Ζούσε με την μητέρα της και τον πατριό της. Όλοι έβλεπαν από μακριά μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια, χωρίς να γνωρίζουν την σκληρή αλήθεια. Η Σεμίνα θα πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στην μητέρα της, με τις αναμνήσεις να ξυπνούν.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Και…«κερατάς» και «δαρμένος» ο Στάθης!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Και…«κερατάς» και «δαρμένος» ο Στάθης!

Ο πατριός της την κακοποιούσε για αρκετά χρόνια. Η ίδια υπέφερε στα χέρια του. Η μητέρα της δεν ήξερε τίποτα, ή έκανε πως δεν έβλεπε. Επικρατούσε σιωπή και πόνος. Το παρελθόν της Σεμίνας έρχεται ξανά στην επιφάνεια, μετά από καιρό, για να την στοιχειώσει στη σειρά Σασμός.

Θύμα βιασμού η Σεμίνα – Ο Πέτρος σοκαρισμένος

Η Σεμίνα αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια. Η Θοδώρα έχει βάλει ήδη “φιτιλιές” στον Πετρή, με αποτέλεσμα εκείνος να ερευνά διαρκώς το παρελθόν της αγαπημένης του. Η στιγμή των μεγάλων αποκαλύψεων έφτασε.

Η νεαρή ηρωίδα του εξηγεί τί βίωσε στα χέρια του πατριού της. Ο Πέτρος την κοιτάζει χαμένος. Η Σεμίνα κακοποιήθηκε και αποφάσισε να το σκάσει από το σπίτι της, να αναζητήσει μία καλύτερη ζωή. Μόνο που, έπεσε πάνω στον Διονύση Μαρκάκη.

Εκείνος την είχε δίπλα του σαν συνοδό. Αργότερα, την έβαλε στους σκοτεινούς δρόμους της πορνείας, με την ίδια να βασανίζεται. Σύμφωνα με το TiVi, ο Διονύσης ήταν αυτός που την έσωσε από τον πατριό της, για αυτό η Σεμίνα του χρωστά ευγνωμοσύνη.

Ο Πέτρος, όμως, είναι εδώ για να την βγάλει από αυτό το αδιέξοδο. Θα καταφέρει να αφήσει το παρελθόν της Σεμίνας πίσω του, στη σειρά Σασμός;

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Δήμητρα προσπαθει να σώσει τον Στάθη!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Δήμητρα προσπαθει να σώσει τον Στάθη!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24