Νίκη του Ολυμπιακού Β’ που απομακρύνει τον Πανιώνιο από την άνοδο
Ολυμπιακός Β’ και Πανιώνιος: Το 2-1 στου Ρέντη κρατά την Καλαμάτα μπροστά και απομακρύνει την άνοδο για τους Νεοσμυρνιώτες.
Ο Ολυμπιακός Β έκανε ουσιαστική χάρη στην Καλαμάτα, επικρατώντας 2-1 του Πανιωνίου στου Ρέντη για την 3η αγωνιστική των playoffs στον Β’ όμιλο της Super League 2.
Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με τέρματα των Κουτσίδη (17′) και Τανούλη (41′), ο Παπαγεωργίου αστόχησε σε πέναλτι στο 30′, ενώ η μείωση του Μπελμόντ στο 61′ δεν άλλαξε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Πανιώνιος έμεινε στο -5 από τη «Μαύρη Θύελλα», τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, με την άνοδο πλέον να απομακρύνεται σημαντικά.
Παράλληλα, η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού κοιτάζει ήδη τη ρεβάνς με τη Νάιμεγκεν για τον Γ’ προκριματικό του Champions League, μετά το 0-0 της πρώτης αναμέτρησης στην Ολλανδία.