Σασμός - Ο Άγγελος μαθαίνει την αλήθεια: Μία πικρή αλήθεια έρχεται στην επιφάνεια και σίγουρα θα φέρει την Καλλιόπη σε απόγνωση

Σασμός νέα τώρα – Ο Άγγελος μαθαίνει την αλήθεια: Αναστάτωση και ανατροπή για ακόμα μία φορά στη σειρά «Σασμός». Τι αναμένεται να δούμε στην οθόνη μας; Η σειρά του ALPHA TV σπάει την τηλεθέαση.

Ο Άγγελος μετά την αποκάλυψη για την Ανθούλα, αναζητά απεγνωσμένα τον πατέρα του. Η Καλλιόπη τρέμει στην ιδέα μην μάθει την αλήθεια ο Άγγελος κι η ταραχή της θα την σπρώξει σε πράξεις που δεν θα έκανε ποτέ στο «Σασμό»!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νεκρή η Μαρία και φταίει η Εγκληματική Οργάνωση – Το έψαξε και τη πλέρωσε….
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νεκρή η Μαρία και φταίει η Εγκληματική Οργάνωση – Το έψαξε και τη πλέρωσε….
Ο Άγγελος μαθαίνει την αλήθεια – Απόγνωση…

Ο Άγγελος πλησιάζει σιγά σιγά στην αληθινή του ταυτότητα. Ο Αστέρης κι η Αργυρώ τον βοηθούν και προσπαθούν κι εκείνοι με τον τρόπο τους να ψάξουν να βρουν ποιος θα μπορούσε να είναι ο εραστής της Ανθούλας. Η Καλλιόπη δεν ξέρει ακόμη ότι ο γιος της τον βοηθάει. Σύντομα όμως θα το μάθει και θα βρεθεί στα πρόθυρα της παράνοιας.

Τρέμει στην ιδέα μην μάθουν την αλήθεια. Οι φόβοι της ενισχύονται ολοένα και περισσότερο. Η αγωνία της την σπρώχνει στη βοήθεια του μεγαλύτερου εχθρού της, τη γιαγιά Ειρήνη. Η γιαγιά Ειρήνη αφότου έμαθε ότι ο Άγγελος είναι εγγονός της και παιδί του γιου της έχασε τα λογικά της. Βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση κι οι Βρουλάκηδες έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο.

Η λύση είναι μία. Να προσπαθήσει να εμποδίσει την αλήθεια να βγει στην επιφάνεια. Κι αυτό θα κάνει. Η Καλλιόπη κι η γιαγιά Ειρήνη θα αποφασίσουν να μην μαρτυρήσουν ποτέ όσα ξέρουν για τον Άγγελο στο «Σασμό». Η μοίρα όμως παίζει περίεργα παιχνίδια. Τα ψέμματα της Καλλιόπης για την Ανθούλα θα γίνουν γνωστά και τότε θα βρεθεί στην πιο δύσκολη θέση που ήρθε ποτέ.

Η Καλλιόπη όμως είναι μία και ξέρει πώς να φυλάγεται. Έτσι, θα καταφέρει να καλύψει τα ίχνη της!

Σασμός τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Σασμός Spoiler: Ποιο φρικτό έγκλημα έχει κάνει ο Παύλος Βρουλάκης;
Σασμός Spoiler: Ποιο φρικτό έγκλημα έχει κάνει ο Παύλος Βρουλάκης;
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24