Σασμός - Έξαλλος ο Αντώνης με τον ξυλοδαρμό της Άσπας, ενώ όσα θα δούμε θα είναι ανατρεπτικά στη σειρά που μας έχει καθηλώσει.

Σασμός σπόιλερ – Έξαλλος ο Αντώνης: Μετά τον ξυλοδαρμό η Άσπα παίρνει δραστικά μέτρα και καταγγέλει τον Κώστα στον Αντώνη, στη συνέχεια της σειράς «Σασμός». Η Άσπα αποφάσισε να ακούσει την Αργυρώ και να προχωρήσει σε καταγγελία κατά του συντρόφου της για κακοποίηση.

Δύσκολες ώρες περνάει η Άσπα μετά την αποκάλυψε ότι είχε σχέση με τον Στεφανή. Ο Κώστας εξοργισμένος βγήκε εκτός εαυτού, αφού είχε μεθύσει και την κακοποίησε σε επίκδυνο σημείο. Η Άσπα έτρεξε στην Αργυρώ. Την συμβούλευσε να μιλήσει στην αστυνομία και να μην το αφήσει να περάσει έτσι.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νεκρή η Μαρία και φταίει η Εγκληματική Οργάνωση – Το έψαξε και τη πλέρωσε….
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νεκρή η Μαρία και φταίει η Εγκληματική Οργάνωση – Το έψαξε και τη πλέρωσε….
Έξαλλος ο Αντώνης

Η Άσπα αποφασίζει να μιλήσει στον αστυνόμο κι ο Αντώνης μένει άναυδος με τα όσα της έκανε ο Κώστας. Η έκπληξη ενισχύεται ακόμη περισσότερο όταν η Άσπα του αποκαλύπτει ότι όλο αυτό έγινε όταν ο άντρας της έμαθε ότι διατηρούσε παράνομη σχέση με τον Στεφανή.

Ο Αντώνης μένει έκπληκτος και της διαβεβαιώνει ότι πώς είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο αφού δεν βγήκε θεωρητικά ποτέ έξω από το τμήμα. «Σου έδωσα το λόγο μου», την καθησυχάζει. Παρόλα αυτά, το κακό έγινε κι ο Αντώνης θα λάβει τα δικά του μέτρα.


Σασμός Spoiler: Ποιο φρικτό έγκλημα έχει κάνει ο Παύλος Βρουλάκης;
Σασμός Spoiler: Ποιο φρικτό έγκλημα έχει κάνει ο Παύλος Βρουλάκης;
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24