Σασμός ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Μία αναπάντεχη διαμάχη ανάμεσα στο Μαθιό και τον Μανώλη θα έχουμε στη σειρά «Σασμός» σύντομα που θα φέρει ανατροπές.

Σασμός ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Νιώθοντας την ανάσα της αστυνομίας στο κατόπι του, ο Μαθιός πρέπει να εξαφανίσει κάθε ίχνος ενοχής για το φονικό του Στεφανή. Η Καλλιόπη θα αναλάβει για άλλη μια φορά να… ξελασπώσει την οικογένεια, αγνοώντας όμως ότι ένα ακόμα «κακό» για την υπόληψή της παραμονεύει.

Το περιοδικό Τηλέραμα έχει όλο το ρεπορτάζ από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Άγριο έρωτα με τον Αλέξη η Μυρτάλη – Αυτό θα δούμε;
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Άγριο έρωτα με τον Αλέξη η Μυρτάλη – Αυτό θα δούμε;

Στο μεταξύ, ο Πέτρος ετοιμάζεται να αρραβωνιαστεί τη Σεμίνα. Ανύποπτος για το παρελθόν της. Ο κρυφός έρωτας του Αστέρη με την Αργυρώ κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, όπως και της Βασιλικής με τον Μαθιό και της Μαρίνας με τον Αντώνη! Κρίσιμες στιγμές έρχονται, καθώς οδυνηρές πληγές ανοίγουν η μία μετά την άλλη…

Aν και δεν της περνάει προς το παρόν από το μυαλό ότι ο «ευυπόληπτος» προϊστάμενός της, ο Διονύσης, μπορεί να εμπλέκεται σε παράνομο κύκλωμα, η Αργυρώ προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τη βαλίτσα με τα αρχαία που έχει εντοπίσει.

Ο Διονύσης, ο οποίος «χειρίζεται» με βασανιστικό τρόπο τη Σεμίνα, υποβάλλοντάς τη σε αναγκαστικές και ταπεινωτικές ερωτικές επαφές. Μαθαίνει τα νέα για την πρόταση γάμου που της έχει γίνει και ξεχειλίζει από κακία και θυμό. Ένας άνθρωπος σαν αυτόν δεν μπορεί να αφήσει κάτι τέτοιο να περάσει… ατιμώρητο και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να κάνει…

Σασμός ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Φύλλο και φτερό

Στο σπίτι των Βρουλάκηδων, ο Πέτρος αναστατώνεται και αρχίζει να υποψιάζεται πως «κάτι» συμβαίνει στη ζωή της μητέρας του, όταν αντιλαμβάνεται πως η Μαρίνα απουσιάζει χωρίς να υπάρχει κάποιος αληθοφανής λόγος.

Όσο για τους Σταματάκηδες, η έρευνα της αστυνομίας στο δικό τους σπίτι βάζει φωτιά σε όλο το χωριό και τους κάνει όλους να αναρωτιούνται τι μπορεί να ψάχνουν οι Αρχές.

Και ενώ τα πάντα γίνονται φύλλο και φτερό στο πλαίσιο της αναζήτησης, ο Αστέρης, έκπληκτος, διαπιστώνει ότι τόσο η μητέρα του η Καλλιόπη όσο και ο αδελφός του ο Μαθιός τηρούν μια άκρως παράξενη στάση.

Πολύ σύντομα βέβαια θα μάθει και το γιατί… Η συγκεκριμένη έρευνα μπορεί τελικά να μην αποδίδει. Ο ευσυνείδητος αστυνομικός Αντώνης ωστόσο, που έχει πια βάσιμες υποψίες, δεν το βάζει κάτω. Καθώς λοιπόν μόνη απόδειξη για την ενοχή του Μαθιού κινδυνεύει να εξαφανιστεί για πάντα, ζητά από τον εισαγγελέα και νέα άδεια για έρευνα!

Σασμός ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Καλλιόπη ρίχνεται στη φωτιά

Η Καλλιόπη τώρα ξέρει ότι ο γιος της, ο πρωτότοκός της, ο Μαθιός, κινδυνεύει σοβαρά, καθώς η αστυνομία βρίσκεται μια ανάσα από την ανακάλυψη του όπλου του εγκλήματος!

Έτσι, η «καπετάνισσα» αναλαμβάνει για ακόμα μια φορά να ξελασπώσει την οικογένειά της. Όσο και να μη συμφωνεί με τη σχέση του γιου της με τη Βασιλική. Δεν μπορεί να τον αφήσει αβοήθητο τώρα που η αστυνομία τον πλησιάζει… Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα όμως θα την ταράξει, κάνοντάς τη να συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά της.

Ο Μαθιός, από την πλευρά του, νιώθοντας τον κλοιό γύρω του να στενεύει όλο και πιο πολύ, προσπαθεί να καταλάβει με ποιον τρόπο μπορεί να έφτασε σε αυτόν η αστυνομία. Η σκέψη του πηγαίνει αμέσως στον Μανώλη.

Σκέφτεται ότι τελικά ο πιτσιρικάς ίσως δεν ήταν απόλυτα ειλικρινής όταν δήλωσε ότι δεν είδε τον δολοφόνο τη μοιραία εκείνη μέρα… Τώρα ο Μανώλης, ο μόνος αληθινός μάρτυρας στη δολοφονία του Στεφανή, δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στο Ηράκλειο, που τον ταράζει.

Έτσι, βυθίζεται στον τρό μο, αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη του!

Σασμός ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Επικίνδυνη απόδραση!

Μπορεί ο Αστέρης και η Αργυρώ να έχουν υποσχεθεί ο ένας στον άλλον ότι θα κάνουν τα πάντα ώστε ο έρωτάς τους να αντέξει όλα τα δεινά, ωστόσο η πραγματική ζωή είναι πάντα πιο δύσκολη από τα… όνειρα και τα σχέδιά μας!

Τώρα οι δύο ερωτευμένοι νέοι νιώθουν να πιέζονται από όλες τις πλευρές. Γι’ αυτό αποφασίζουν να επιχειρήσουν να αποδράσουν απ’ όλους και απ’ όλα έστω και για λίγο, ώστε να πάρουν μια ανάσα και κουράγιο για όσα τους περιμένουν.

Έτσι, φεύγουν για να απολαύσουν ξέγνοιαστοι μια εκδρομή. Χωρίς όμως να υποψιάζονται ότι κάποιος πολύ γνωστός τους βρίσκεται στο ίδιο μέρος με αυτούς… Ζουν τον έρωτά τους χωρίς να αντιληφθούν ότι το μυστικό τους είναι πια γνωστό στον πιο ακατάλληλο άνθρωπο. Άραγε θα αποκαλυφθεί η σχέση τους στο χωριό; Θα διαρρεύσει το μυστικό τους;

Στο μεταξύ, ακόμα ένας κρυφός έρωτας κινδυνεύει με αποκάλυψη. Αυτό μιας και ο Νικηφόρος, έπειτα από έναν τσακωμό με την αγαπημένη του, την Τζένη, καταφθάνει στο χωριό την ώρα που η μητέρα του η Βασιλική και ο Μαθιός, παραδομένοι για άλλη μια φορά στο πάθος τους. Κάνουν έρωτα…


Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ποια θα εξαπατήσει όλη τη Μάνη; – Ποια είναι;
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ποια θα εξαπατήσει όλη τη Μάνη; – Ποια είναι;
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24