Η Μαρία Σάκκαρηδήλωσε ότι η επιθυμία της είναι να παίξει στο μεικτό διπλό των Ολυμπιακών Αγώνων με τον Στέφανο Τσιτσιπά, όμως περιμένει την απόφαση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα.

«Για να είμαι ειλικρινής, θέλω να παίξω και στα τρία events», είπε σε συνέντευξη τύπου στο Οέιρας, όπου βρίσκεται με την εθνική, η Σάκκαρη. «Πρώτα από όλα στο μονό για τον εαυτό μου και μπορώ να παίξω διπλό με τη Δέσποινα, διότι θα είναι πολύ ωραίο για εκείνη να ζήσει την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων. Θα ήθελα, όμως, να παίξω και μεικτό, διότι πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε καλή ευκαιρία. Ωστόσο, δεν είμαι σίγουρη ότι ο Στέφανος θέλει να παίξει μεικτό, καθώς θα παίξει στο διπλό με τον αδερφό του. Από ό,τι ξέρω, λοιπόν, δεν σκοπεύει να παίξει μεικτό, αλλά έχει πει ότι θα αποφασίσει οριστικά όταν πλησιάσει το τουρνουά. Για την ώρα δεν μπορώ να σας δώσω απάντηση, πρέπει να ρωτήσετε εκείνον».

Και πώς αισθάνεται που υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην παίξουν; «Όλοι ξέρουν πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε. Είναι ταμπλό 16 ομάδων, κερδίζεις δύο ματς, είσαι στα ημιτελικά και μετά έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις μετάλλιο. Θα ήταν τεράστιο για τη χώρα μας. Δεν έχουν πολλές ομάδες τη χημεία μας, διότι δεν έχουν παίξει τόσα χρόνια μαζί. Νιώθω ότι θα είναι ατυχές αν δεν παίξουμε. Είναι, όμως, δική του απόφαση, εγώ θέλω πραγματικά να παίξω. Θα δούμε, μακάρι να αλλάξει γνώμη όταν πλησιάσει το τουρνουά και να γίνει».

Η αλήθεια είναι ότι ο Στέφανος έχει δηλώσει ότι το πιο πιθανό είναι να παίξει μόνο σε δύο events και πως θα προτιμήσει το διπλό με τον αδερφό του, κάτι που είναι λογικό αν βρεθεί σε δίλημμα…

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24