Ρουμελιώτης: «Κορυφαία στιγμή και δημοσιογραφικά το ευρωπαϊκό του ’97» (vid)

Πρώτος μας καλεσμένος ο Φώτης Ρουμελιώτης, ο οποίος μιλά για πολλά. Για τον χώρο της Δημοσιογραφίας, τις κορυφαίες στιγμές που έχει ζήσει στον Ολυμπιακό, καθώς και αναλύει τον ποδοσφαιρικό και τον μπασκετικό Θρυλο. Μια όμορφη κουβέντα του γνωστού Δημοσιογράφου στους Μιχάλη Μαχαίρα και Πάρη Τσιλιώτη.


Ο καλεσμένος της πρώτης μας εκπομπής για το Thrylos24, είναι η ψυχή της ιστοσελίδας, ο Φώτης Ρουμελιώτης. Γνωστός σε όλους, με τεράστια καριέρα, πολύμπειρος στον χώρο της Δημοσιογραφίας. Ταυτισμένος με το «Γ. Καραϊσκάκης» και το ΣΕΦ, παρακολουθώντας και καλύπτοντας Δημοσιογραφικά τον Ολυμπιακό, σχεδόν σε όλα τα γήπεδα του κόσμου. Η ομάδα μας, μέρος της καθημερινότητάς του, αφού έκανε το χόμπι του… επάγγελμα.

Ξεκίνησε στην εφημερίδα «Ρεκόρ», συνέχισε στην «Sportime», μετέπειτα συνεργάστηκε επί χρόνια με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά (Κανάλι Ένα) με ατέλειωτες ώρες εκπομπών. Μεγάλο του «σχολείο» το TV Magic, που αργότερα μετονομάστηκε σε Sport Tv.

Μίλησε για αρκετά θέματα, για τον χώρο γενικότερα, στο παρελθόν και σήμερα, για τη στοχευμένη Δημοσιογραφία, συμβούλευσε τους νέους, οι οποίοι θέλουν να ασχοληθούν με το αντικείμενο. Επιπλέον, μας τόνισε τις κορυφαίες στιγμές που έχει ζήσει με τον Θρύλο, καθώς και ανέλυσε αρκετά σχετικά με τον μπασκετικό Θρύλο, που επί χρόνια ζει εκ των έσω.

Αυτά κι άλλα πολλά, στην κάμερα του Thrylos24.gr, στον Μιχάλη Μαχαίρα και τον Πάρη Τσιλιώτη.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης