Ρικάρντο Πέρες υποψήφιος για την Ακαδημία του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες ο Πορτογάλος άλλοτε στενός συνεργάτης του Πάουλο Μπέντο φαντάζει ως επικρατέστερος να αναλάβει την γενική διεύθυνση των ακαδημιών των Πειραιωτών


Αποτελεί ειλημμένη απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη η ενίσχυση, ανάπτυξη και περαιτέρω βελτίωση της ακαδημίας του Ολυμπιακού. Ο ηγέτης των Πειραιωτών θέλει να βγουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές από τα εξαιρετικά τμήματα υποδομής του συλλόγου και όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, αρκετοί άνθρωποι με εμπειρία στις ακαδημίες έχουν περάσει από συνέντευξη στον Πειραιά, ώστε να επιλεγεί ο ιδανικός για τη θέση του επικεφαλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι αυτό του Ρικάρντο Μαρτίνς Πέρες. Του πρώην πρώτου βοηθού του Πάουλο Μπέντο, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής και αποτελεί «παιδί» της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, την οποία υπηρέτησε σχεδόν σε όλες τις προπονητικές βαθμίδες. Από την Ακαδημία έως την πρώτη ομάδα.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης