Ρέαμπτσιουκ: «Να είμαστε έτοιμοι να τους κερδίσουμε όλους»

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (1-1) λίγη ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης.


Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (1-1) στην Τούμπα λίγη ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης. Ο Μολδαβός μπακ είπε:

Για το αποτέλεσμα:

«Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, είμαστε απογοητευμένοι γιατί στόχος μας ήταν η νίκη αλλά δυσκολευτήκαμε. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, στη συνέχεια δεχτήκαμε γκολ, ισοφαρίσαμε και κυνηγήσαμε το δεύτερο γκολ μέχρι το τέλος αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Για τις δυσκολίες που προκάλεσε ο ΠΑΟΚ:

«Δεχτήκαμε πρώτοι γκολ, ο αντίπαλος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί μακρινές μπαλιές και τα άκρα, γενικά μας έφερε δυσκολίες».

Για τις δυσκολίες στο ψηλό παιχνίδι:

«Ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι ο αντίπαλος μας προκάλεσε δυσκολίες, παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα, ίσως μας δυσκόλεψε και ο άνεμος σε πολλά σημεία του παιχνιδιού». 

Για την πρώτη του εβδομάδα στον Ολυμπιακό:

 «Είχα και άλλες δύσκολες εβδομάδες στην καριέρα μου, πρέπει να προσαρμοστούμε, κάθε τρεις μέρες πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να τους κερδίσουμε όλους».

Διάβασε επίσης