Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ Λάρισας, ο Υπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, απαγόρευσε την μετακίνηση 2.000 οπαδών του Ολυμπιακού στην περιοχή της Λάρισας για τον αγώνα της τοπικής ομάδας με τους "ερυθρόλευκους".

Η ΠΑΕ Λάρισας ενημέρωσε μέσω επίσημης ανακοίνωσης ότι ο Υπουργός αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκης βάζει “στοπ” στην μετακίνηση 2.000 οπαδών του Ολυμπιακού για τον μεταξύ τους αγώνα στο “AEL FC Arena” που θα διεξαχθεί την Κυριακή (01/09) στις 19:15.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της τοπική ομάδας:

Ευρωλίγκα: Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής
Ευρωλίγκα: Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής
“Παρά την πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΛ να φιλοξενήσουμε 2.000 οπαδούς του Ολυμπιακού, κατόπιν ατυχούς εισηγήσεως της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ο αρμόδιος Υπουργός κ. Αυγενάκης απαγόρευσε την μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στη Λάρισα.
Κατόπιν αυτής της αποφάσεως οποιοσδήποτε οπαδός του Ολυμπιακού, από οποιοδήποτε μέρος τη Ελλάδος επιθυμεί να παρακολουθήσει τον αγώνα στις ίδιες θύρες με τους οπαδούς μας και όχι ομαδικά σε άλλη θύρα, μπορεί όπως οι οπαδοί μας να προμηθευτεί το εισιτήριο του στο ωράριο που έχει ανακοινωθεί με τις προϋποθέσεις αγοράς που ισχύουν για όλους.
Κατόπιν αυτής της αποφάσεως την οποία η ΠΑΕ ΑΕΛ θεωρεί ατυχή, είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε το ίδιο και με όλες τις ομάδες που θα έρθουν να αγωνιστούν στη Λάρισα είτε για το Πρωτάθλημα είτε για το Κύπελλο.
Προπώληση εισιτηρίων
Από τα γραφεία της ΠΑΕ :
την Πέμπτη – Παρασκευή από τις 10:00 έως 15:00 & 18:00 έως 21:00 και Σάββατο από τις 10:00 έως 15:00,
Από τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA:
την Κυριακή από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.”
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24