«Κανονισμένη» αποβολή από τον Ζαχαριάδη

Η εξυγίανση δεν έχει τελειωμό τα τελευταία χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου. Συνεχίζουν να μας θυμίζουν όμως τι εννοούν ίση μεταχείριση.


Η εξυγίανση δεν έχει τελειωμό τα τελευταία χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Αστέρας και ΟΦΗ αναμετρήθηκαν σε παιχνίδι που έγινε σήμερα. Στις 6 Οκτωβρίου ο ΠΑΟΚ παίζει στη Τρίπολη και ο Ζαχαριάδης φρόντισε να γλυκάνει από τώρα το ταξίδι του ΠΑΟΚ. Ο συγκεκριμένος διαιτητής από την Μακεδονία, έχει δει και παιχνίδι του ΠΑΟΚ αυτό απέναντι στον Άγιαξ όπου ο τηλεοπτικός φακός φυσικά τον συνέλαβε. Ωστόσο σε αυτή τη χωρά μπορεί οποιοσδήποτε να συνεχίζει να σφυρίζει κανονικά. Ο Ιγκλέσιας δέχθηκε από τον διαιτητή μία ανύπαρκτη πρώτη κίτρινη κάρτα για φάουλ στο 36’ στον Μαρινάκη.

Χωρίς να περάσει 30’ ο Ζαχαριάδης τον αποβάλλει για αγκωνιά σε προσπάθεια για κεφαλιά.

Ο Αστέρας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του εμπείρου μέσου φυσικά, καθώς όλοι φροντίζουν για την εξισορρόπηση του αθλήματος και την εξυγίανσή του. Η Τρίπολη είναι μακριά από την Θεσσαλονίκη και το ταξίδι προβλέπεται κουραστικό, ας γίνει πιο δίκαιο λοιπόν με το να αποβάλλονται παίκτες για χάρη της ισότητας…

Τουλάχιστον τέτοιες φάσεις να τιμωρούνται σε όλα τα παιχνίδια και όταν συμβαίνει από αντιπάλους του Θρύλου, οι οποίοι δεν διστάζουν να παίζουν στα όρια του αντιαθλητικού.

Διάβασε επίσης