Πυροβολισμοί στη Λεωφόρο: Τέσσερις χούλιγκαν του Παναθηναϊκού ήταν μέλη εγκληματικής οργάνωσης μαφιόζων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Αγία Παρασκευή: Αλλοδαπός 41 ετών το θύμα της επίθεσης – Ο πρώην σύζυγος της συντρόφου του ο βασικός ύποπτος
- Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή – Θρίλερ με την ταυτότητα του θύματος – «Επαγγελματικό» το χτύπημα του δράστη
- Συνελήφθησαν δύο ψυχίατροι στο Δαφνί: «Παγκοσμίως πρωτοφανές περιστατικό», λέει η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία – Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ
Τέσσερις από τους δεκάδες συλληφθέντες χούλιγκαν του Παναθηναϊκού είναι μέλη της εγκληματικής οργάνωσης μαφιόζων, που εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια.
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση μαφιόζων τα μέλη της οποίας διέπρατταν συστηματικά εκβιάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εκρήξεις, εμπρησμούς, ξυλοδαρμούς και διακίνηση ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Για την υπόθεση αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις αύριο από την ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις από τους 74 συλληφθέντες χούλιγκαν του Παναθηναϊκού που συνελήφθησαν πρόσφατα μετά από αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο αντιπάλων συνδέσμων για το ποιος θα κάνει κουμάντο στην ουσία στις κερκίδες και όχι μόνο, μεταξύ των δυτικών προαστίων και του συνδέσμου του Γκύζη, προέκυψε πως είναι γνώριμοι των Αρχών και μέλη της εγκληματικής ομάδας που εξάρθρωσε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, μαζί με τουλάχιστον δέκα ακόμη άτομα που επίσης συνελήφθησαν.
Μάλιστα, εκτός των συλλήψεων, οι αστυνομικοί που εργάστηκαν για την υπόθεση, κατάφεραν και εντόπισαν και κατέσχεσαν μεγάλα χρηματικά ποσά και πλήθος οπλισμού.
Πηγή: News247.gr