Έπος!

Ο χρόνος θα έμπαινε καλά για τους καλεσμένους αφού εκτός από φαγητά και ποτά (για τα διαλείμματα) η παρέα των Αμερικανών είχε προσκαλέσει με το αζημίωτο και πολλές ιερόδουλες που θα αναλάμβαναν το βάρος να διασκεδάσουν τον κόσμο στο πάρτι.

Όλα κυλούσαν στην εντέλεια το όργιο είχε αρχίσει, τα αίματα είχαν ανάψει, όμως η παρέα των Αμερικανών δεν είχε προβλέψει μια μικρή λεπτομέρεια η οποία τελικά αποδείχτηκε σημαντική για το πάρτι και για τους ίδιους.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Λυκούργος κάνει το απίθανο! Τους ξεσκεπάζει όλους – Ποιους βάζει σε κίνδυνο όμως;
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Λυκούργος κάνει το απίθανο! Τους ξεσκεπάζει όλους – Ποιους βάζει σε κίνδυνο όμως;
  • Δυο από τους προσκεκλημένους πάνω στη φούρια τους να σαλιώσουν τα πόμολα, μπέρδεψαν τα σπίτια και άρχισαν να χτυπάνε επίμονα το κουδούνι ενός άλλου διαμερίσματος σε άλλον όροφο.

Ο ιδιοκτήτης τους είδε από το θυροτηλέφωνο, του ήταν άγνωστοι, φοβήθηκε και κάλεσε την αστυνομία. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά κατέφτασε ένα περιπολικό. Οι δυο προσκεκλημένοι τα έχασαν και άρχισαν να λένε με κάθε λεπτομέρεια που γίνεται το πάρτι και πόσοι συμμετέχουν.

Αυτό όμως ήταν ενάντια στα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό και η αστυνομία έστησε μεγάλη επιχείρηση και μπήκε στο σπίτι των… οργίων.

Όπως αναφέρει η El Mundo οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο σπίτι στη Βαρκελώνη έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Ήταν τουλάχιστον 70 άτομα γυμνά που συμμετείχαν στο όργιο χωρίς να υπάρχει καμία προφύλαξη για την εξάπλωση της πανδημίας.

Προσήχθησαν όλοι όσοι συμμετείχαν στον όργιο, μαζί με τους διοργανωτές οι οποίοι μάλιστα αποκάλυψαν πως ακόμη και ο ιδιοκτήτης που τους νοίκιασε το σπίτι, γνώριζε τι θα συμβεί και τους το νοίκιασε με την προϋπόθεση να περνούσε κάποια στιγμή και εκείνος το βράδυ από εκεί.

Πηγή: nassosblog.gr

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νέο ερωτικό ΣΚΑΝΔΑΛΟ στη Μάνη – Από ποιους;
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νέο ερωτικό ΣΚΑΝΔΑΛΟ στη Μάνη – Από ποιους;
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24