Παρά τις αναφορές περί προτάσεων που έχει αρνηθεί ο Ολυμπιακός για τον Κώστα Φορτούνη, ο "Guardian" υποστηρίζει ότι η Γουέστ Χαμ δεν έχει καταθέσει -ακόμα- κάποια προσφορά για τον παίκτη, ο οποίος πάντως προτιμάει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους "ερυθρόλευκους".

Νέο ρεπορτάζ στο Νησί για τον αρχηγό του Ολυμπιακού και τη Γουέστ Χαμ. Τη στιγμή που ο διεθνής μέσος εμφανιζόταν τις προηγούμενες μέρες έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους “ερυθρόλευκους”, προέκυψε το -φερόμενο- έντονο ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ.

Διάφορα ρεπορτάζ μάλιστα εμφάνιζαν τους Πειραιώτες να έχουν αρνηθεί και προτάσεις της αγγλικής ομάδας για τον Φορτούνη, ακόμη δε και μεγαλύτερες των 10 εκατ. ευρώ.

Ολυμπιακός – Μπασκόνια: Ημερομηνία, ώρα και το κανάλι
Ολυμπιακός – Μπασκόνια: Ημερομηνία, ώρα και το κανάλι
Σύμφωνα ωστόσο με δημοσίευμα του -έγκυρου- “Guardian”, τα δεδομένα είναι κάπως διαφορετικά. Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, ο 25χρονος άσος βρίσκεται πράγματι στο στόχαστρο του αθλητικού διευθυντή των Λονδρέζων και πρώην των Πειραιωτών, Μάριο Ουσίγιος, πλην όμως δεν έχει κατατεθεί ακόμη συγκεκριμένη προσφορά στους “ερυθρόλευκους”.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται πάντως ότι ο Ολυμπιακός εικάζεται ότι αξιώνει περί τα 17 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του αρχηγού του.

Τέλος όμως επισημαίνεται το γεγονός ότι ο Φορτούνης προτιμάει να ανανεώσει το συμβόλαιό του από μία πιθανή μετακίνηση στη Γουέστ Χαμ.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24