Για πρώτη φορά στη φετινή Super League ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο γκολ στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό

Με το μαχαίρι στα… δόντια ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, έχοντας ξεκάθαρη επιδίωξη να «καθαρίσει» το ματς από τα πρώτα λεπτά επιβάλλοντας την απόλυτη κυριαρχία του.

Οι ερυθρόλευκοι που ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος πανηγύρισαν κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου τα δύο πιο γρήγορα φετινά τους τέρματα με τους Ντάνιελ Ποντένσε (11’) και Μιγκελ Άνχελκ Γκερέρο (25’) παίρνοντας νωρίς – νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μαρινάκης: Αγοράζει το Newsit και… προχωράει!
Μαρινάκης: Αγοράζει το Newsit και… προχωράει!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24