«Χρυσάφι» προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί για να τον κρατήσει στο λιμάνι!

Σύμφωνα με πληροφορίες του thrylos24.gr, ο Ολυμπιακός έχει προτείνει στον Μαροκινό εκτελεστή και πρώτο σκόρερ του, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, συμβόλαιο 2 ετών με ετήσιες απολαβές λίγο πάνω από τα 2 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Ολυμπιακός άλλωστε θέλει να τον κρατήσει και τη νέα χρονιά στο Λιμάνι και δεν δείχνει διαυεθιμένος να την πατήσει, όπως με την περίπτωση Μπακαμπού. Άλλωστε ο Ελ Κααμπί, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα έκανε μυθική χρονιά.

Πρώτο σκόρερ στο UEFA Conference League, 2ος στην Ελλάδα με 17 τέρματα (έχασε κάποια παιχνίδια με το rotattion που ίσως να τον έβγαζαν και εκεί πρώτο σκόρερ) και εμφανίσεις που μάγεψεν τους πάντες.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν του στρώνει «Χρυσάφι» και τον θέλει και τη νέα χρονιά εδώ….

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24