Αγγλικές πηγές αναφέρουν ότι η ομάδα της Λιντς ετοιμάζεται να καλύψει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για τον Οφόε και να αγοράσει άμεσα τον διεθνή Βέλγο μέσο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται στο Νησί το τελευταίο 24ωρο η Λιντς είναι το μεγάλο φαβορί να κλείσει τον Οφόε. Τονίζεται πως η αγγλική ομάδα θα καλύψει τα… θέλω του Ολυμπιακού για ένα ποσό των 4 και πλέον εκατ. ευρώ και θα προχωρήσει στην αγορά του παίκτη.

H Λίντς είναι αποφασισμένη να επανέλθει στην Πρέμιερ Λίγκ και οι μεταγραφικές της κινήσεις δεδομένου αυτού θα είναι από το πάνω ράφι. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις και κατά πάσα πιθανότητα ο Οτζίτζα Οφόε θα καταλήξει στο νησί για λογαριασμό της Λίντς.

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24