Προπόνηση και συνάμα …πρόκριση επί του Απόλλωνα Σμύρνης
Εύκολο απόγευμα θα έχει ο Ολυμπιακός, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, εκεί όπου θα στοχεύσει την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος
Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, το μεσημέρι της Πέμπτης (13/12, 15:00) θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης, σε εντός έδρας αναμέτρηση, στο πλαίσιο των προημιτελικών για το Κύπελλο Ελλάδος.
Φυσικά, μόνος στόχος είναι η πρόκριση για τον Ολυμπιακό, αφού θεωρητικά είναι το μεγάλο φαβορί για το εν λόγω ματς. Αν προκριθεί η ομάδα του Πειραιά, στη σημερινή αναμέτρηση, θα πάει στο Final-4, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι, στις 18 και 19 Ιανουαρίου.
Αυτός ο αγώνας είναι μια ευκαιρία για δοκιμές, με τον Θοδωρή Βλάχο, να μην έχει κάποιον «πονοκέφαλο», όσον αφορά τραυματισμούς και απουσίες.
Latest News
Σμαΐλοβιτς: Ο Ολυμπιακός πλήρωσε 6,5 εκ. για τον στόπερ που ήθελαν Celtic και Rangers
Γιακουμάκης: Ο Ολυμπιακός διεκδικεί τον στόχο αλλά τα 5 εκατ. της Cruz Azul φρενάρουν
«El Problema» αποχαιρετά Βαλένθια – Ο Ολυμπιακός παίρνει τον Μοντέρο
Ζότα Σίλβα και Ρόκα: Ο Ολυμπιακός κλείνει δύο εξτρέμ ταυτόχρονα
Adidas και Ολυμπιακός: Το νέο εκτός έδρας κιτ είναι γεγονός
READ MORE