Προκρίνεται αύριο, συνεχίζει παλεύοντας…

Οι ερυθρόλευκοι οφείλουν να προκριθούν επί της Ξάνθης για το Κύπελλο Ελλάδος, αποδεικνύοντας πως κανείς δεν πρόκειται να «θυσιάσει» τον θεσμό αυτόν. Έπειτα, μπορεί να σκέφτεται με άνεση την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής επί του Αστέρα Τρίπολης. Γράφει ο Μιχάλης Μαχαίρας...

Φορτούνης

Ο Ολυμπιακός, το απόγευμα της Τετάρτης (23/01, 19:30), αντιμετωπίζει την ομάδα της Ξάνθης, στο πλαίσιο της ρεβάνς για το Κύπελλο Ελλάδος.

Στόχος της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς είναι να έρθει η πρόκριση, χωρίς άγχος και ιδιαίτερη πίεση, διότι την ερχόμενη Κυριακή, η ομάδα μας έχει δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα.

Στο μυαλό των ερυθρόλευκων αυτήν τη στιγμή είναι μονάχα η αναμέτρηση επί της Ξάνθης, διότι φυσικά δεν σκοπεύει κανείς από το στρατόπεδο των Πειραιωτών, να «θυσιάσει» το Κύπελλο Ελλάδος, ειδικά όταν το πρωτάθλημα φέτος έχει τη δυσκολία του ως προς την κατάκτηση, με τέτοιες συνθήκες, ύστερα από την βαθμολογία. Άρα, ευκόλως γίνεται αντιληπτό πως το ματς της Κυριακής θα μπει στο μυαλό όλων, από το βράδυ της Τετάρτης, όταν και θα έρθει η πρόκριση επί της Ξάνθης.

Να θυμίσουμε πως το σκορ του αγώνα στα «Πηγάδια» είναι το 0-0 και με ισοπαλία πέραν αυτού του σκορ, προκρίνεται η ομάδα της Ξάνθης, διότι μετράει το εκτός έδρας γκολ.

Ας φανεί η ανωτερότητα των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς στο χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης», το απόγευμα της Τετάρτης και η Τρίπολη ας περιμένει για λίγο…

Βέβαια, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η παρουσία του ερυθρόλευκου ΛΑΟΥ του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα δώσουν τη δική τους νότα, για άλλη μια αναμέτρηση, ωθώντας την ομάδα μας σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Διάβασε επίσης