Ο Εμμανουήλ Καραλής βρίσκεται σε πολύ κατάσταση και το απέδειξε στο μίτινγκ της Πόλης Στσέσιν κατακτώντας την πρώτη θέση στο άλμα επί κοντώ.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλή ς πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του σε Τουρκία και Κύπρο. Μαζί με το γκρουπ του Γιώργου Πομάσκι. Και πλέον ετοιμάζεται να επικεντρωθεί στο κομμάτι των αλμάτων.

Ο αθλητής στις αρχές του επόμενου μήνα θα αναχωρήσει για την Πολωνία. Προκειμένου να κάνει κοινή προετοιμασία με το γκρουπ του Πιοτρ Λίσεκ. Ο Έλληνας αθλητής θα επιστρέψει από τη Σπάλα στις 22 Δεκεμβρίου. Και θα βρεθεί και πάλι στην Πολωνία στις 3 Ιανουαρίου. Για 20 επιπλέον ημέρες. Ο αθλητής έχει ήδη κάνει και έναν πρώτο προγραμματισμό για τους αγώνες του χειμώνα. Οι οποίοι ωστόσο θα οριστικοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

«Βόμβα» από τον Ολυμπιακό: Συμφώνησε με τον Πέριν! (videos)
«Βόμβα» από τον Ολυμπιακό: Συμφώνησε με τον Πέριν! (videos)

Ο άλτης του επί κοντώ συνεπής με τις κορυφαίες διοργανώσεις του πλανήτη. Θα κληθεί να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών σε τρεις σπουδαίες διοργανώσεις. Σε ένα σφιχτό και απαιτητικό πρόγραμμα. Που επιβάλει όχι μόνο αγωνιστική ετοιμότητα, αλλά μεγάλη προσήλωση στο στόχο.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24