Πρίντεζης: «Να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τον στόχο του Ολυμπιακού στη συνέχεια...

Πρίντεζης

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε κόντρα στο Χολαργό, στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 18 πόντους. Μετά τη λήξη του ματς, λοιπόν, ο διεθνής φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προετοιμασία που πραγματοποίησε ο Θρύλος, το στόχο της ομάδας όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος και τον τρόπο παιχνιδιού της την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αλλά και το πως λειτουργεί ατομικά.

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος πάουερ φόργουορντ της Ευρώπης τόνισε ότι: «Κάναμε μεγάλη και δύσκολη προετοιμασία, όπως είθισται σε ομάδες με μεγάλους στόχους όπως ο Ολυμπιακός. Έχουμε πολλούς καινούριους και σε μικρή ηλικία παίκτες. Στόχος είναι να παίζουμε όσο τον δυνατόν καλύτερα. Μεγαλώνοντας προσπαθείς να βελτιώνεσαι. Κάνω απολογισμό, κοιτάζω τι χρειάζομαι και δουλεύω το καλοκαίρι τις αδυναμίες μου.

Ελπίζω να βγει στο γήπεδο ατομικά και ομαδικά. Θα επιδιώξουμε να έχουμε ταχύτητα μέσω της άμυνας και της ενέργειας. Να έχουμε περισσότερες κατοχές αλλά να είμαστε έτοιμοι να δείξουμε καλοί και στο 5 εναντίον 5. Όταν δεν μας αφήνει ο αντίπαλος να παίξουμε να μπορούμε να διαβάζουμε».

Διάβασε επίσης