Πρίντεζης: «Κάναμε λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν»

Ο Γιώργος Πρίντεζης στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια ήταν αρκετά καλός αλλά δεν μπορούσε μόνος του να νικήσει, αφού τα προβλήματα κάτω από την ρακέτα ήταν πολλά...


Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία τις απουσίες που είχε ο Ολυμπιακός στο ματς με την Μπασκόνια, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» έπρεπε να ήταν καλύτεροι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία τις απουσίες. Αυτό θα το περάσουν όλες οι ομάδες. Αυτοί ήμασταν, αυτοί παίξαμε, μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Κάποιες στιγμές πλησιάσαμε, αλλά κάναμε κάποια αβίαστα λάθη και χάσαμε την συγκέντρωσή μας.

Κάποιες φορές μπορεί να σε βοηθά αυτό και κάποιες όχι. Τώρα μείναμε μία εβδομάδα εκτός. Θα το αντιμετωπίσουν όλες οι ομάδες αυτό. Οπότε δεν νομίζω πως φταίει αυτό. Κάναμε λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν και γι’αυτό χάσαμε».

Επίσης, είπε: «Έπρεπε να τρέξουμε παραπάνω και να παίξουμε καλύτερες άμυνες. Έπρεπε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, γιατί η Μπασκόνια είναι καθαρά ομάδα ρυθμού. Δεν το καταφέραμε αυτό, παρά το γεγονός πως παίζαμε στο γήπεδό μας. Δεν έχουμε τον κόσμο μας αλλά έπρεπε να κάνουμε καλύτερη δουλειά εκεί. Δεν είχαμε συγκέντρωση στις σετ επιθέσεις, δεν γυρίσαμε σωστά την μπάλα».

Διάβασε επίσης