Breaking news

Θα σας ταράξουμε στην… νομιμότητα!

Πρεμιέρα την Τρίτη τού Πάσχα (30/04) το κανάλι του Μαρινάκη!

Η επίσημη έναρξη έχει προσδιοριστεί για νωρίς το απόγευμα της 30ής Απριλίου...


Ο κύβος ερρίφθη για την επίσημη πρεμιέρα του One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στο ημιυπόγειο της Συγγρού 340, τα τελευταία 24ώρα έχουν πυκνώσει τα δοκιμαστικά στα δελτία και τις ενημερωτικές εκπομπές ώστε όλα να είναι έτοιμα για να αρχίσει ο σταθμός τις κανονικές μεταδόσεις από την Τρίτη του Πάσχα.

«Με τα δεδομένα που έχουμε έως αυτή στιγμή η επίσημη έναρξη έχει προσδιοριστεί για νωρίς το απόγευμα της 30ής Απριλίου», έλεγε στέλεχος της τηλεοπτικής αγοράς  που έχει καλή ενημέρωση για την «εσωτερική» εικόνα του -κατ αρχήν- ιντερνετικού καναλιού της Alter Ego.

Στους ορόφους του κτιρίου με θέα το Φαληρικό δέλτα και τους κήπους του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος τον τελευταίο καιρό έχει απλωθεί σιωπηλά θρύλος που θέλει τον ιδιοκτήτη των ιστορικών εφημερίδων να έχει βολιδοσκοπίσει το Νίκο Χατζηνικολάου για την επόμενη μέρα του τηλεοπτικού εγχειρήματος του και όταν πια θα έχει την άδεια εθνικής εμβέλειας.

Στο μεταξύ, το ζωντανό πρόγραμμα εκτιμάται ότι θα αρχίζει σε καθημερινή βάση- από την Τρίτη του Πάσχα κι έπειτα- στις 16.00 και θα ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα, ενώ η ίδια πηγή άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο σε πρώτη φάση το πρόγραμμα να είναι εξάωρο (να ολοκληρώνεται δηλαδή στις 22.00).

Ο πρωταρχικός σκελετός προγράμματος θα αποτελείται από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων- θεωρείται βέβαιο ότι θα το παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος (εκείνος άλλωστε ήταν στην πρόβα τζενεράλε της περασμένης εβδομάδας με την σε απευθείας μετάδοση παρουσίαση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητή» του Γιάννη Μώραλη από το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»)- το οποίο θα πλαισιώνεται από δύο – τρείς εκπομπές πολιτικής επικαιρότητας που θα παρουσιάζουν τα εξής, για την ώρα, δίδυμα: Ανδρέας Παπαδόπουλος- Θανάσης Φουσκίδης, Γιώργος Παπαχρήστος- Τζίνα Μοσχολιού, Δημήτρης Ν. Μανιάτης- Αθηναΐς Νέγκα.

Δοκιμαστικά για το διαδικτυακό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου έχει κάνει ο Κώστας Γιαννακίδης, αλλά και ο Δημήτρης Δανίκας.

Το κανάλι θα συνεχίσει να εκπέμπει από το κτίριο της Συγγρού και στην εποχή μετά την αδειοδότησή του. Έχουν επενδυθεί σημαντικά ποσά, έλεγε πηγή που είναι σε θέση να γνωρίζει, είναι όλες τελευταίας τεχνολογίας (μεταξύ άλλων εξοπλισμός για σκηνικά εικονοικής πραγματικότητας αλλά το πρόγραμμα visart που χρησιμοποιούν τα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα) για εκπομπή Full HD, που σημαίνει ότι θα έχει έτοιμη υποδομή για να μπεί στον τηλεοπτικό στίβο, όποτε κι αν λάβει την- έκτη- άδεια από το ΕΣΡ.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης