Ένα πρωτάθλημα διαφορετικό από τα άλλα, ένα πρωτάθλημα που το πήραμε με την αξία μας, ένα πρωτάθλημα που είχε την συμβολή φαρδιά πλατιά του ηγέτη μας, Βαγγέλη Μαρινάκη. Γράφει ο Πάρης Τσιλιώτης...

Μία χρονιά η οποία θα μας μείνει αξέχαστη. Εμάς ευτυχώς για όσα ζήσαμε, τώρα για τους υπόλοιπους, θα έρχεται ως μια κακή ανάμνηση. Ναι, βλέπετε φέτος αλλιώς τα περίμεναν και αλλιώς τους ήρθαν τα πράγματα. Είχαν βάλει ότι μέσο είχαν, από ΕΠΟ, δικαστές μέχρι ΚΕΔ και φυσικά τα ΜΜΕ τα δικά τους τα οποία φέτος δεν σταμάτησαν να κάνουν προπαγάνδα όχι μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά και στον ηγέτη του.

Βλέπεις, θέλει άντερα να μπορείς να αντέξεις το πόλεμο που κάποιοι πιτίδιοι κάνουν προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτό όμως δεν κατέστη εφικτό και τους πετσόκοψε έναν έναν. Όλους! Δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο.  Όλοι πήραν το μάθημά τους και φυσικά αυτό που τους αξίζει. Η ήττα βλέπετε είναι κάτι που σε βάζει σε βούρκο. Ακόμα και με τα δικά τους όπλα, οι απαντήσεις μας ήταν καθαρές, ήταν παντελονάτες. Τι λέμε όμως ε; Λέξεις που δύσκολα θα καταλάβουν το νόημά τους. Όλοι στην Φιλαδέλφεια και στην Τούμπα κλαίμε με μαύρες πλερέζες.

Όσοι δίχαζαν μία χρονιά ολόκληρη το κόσμο, τον πρόεδρό μας, τον προπονητή και τους παίκτες οι απαντήσεις δόθηκαν και έπεται και συνέχεια διότι η χρονιά ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Η χρονιά ακόμα παίζει! Έχουμε βλέπετε μπροστά μας να πάρουμε ακόμα ένα Κύπελλο, ενώ εμείς εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους συνδυάσαμε και τις 3 διοργανώσεις μαζί. Δίχως να διαλέξουμε γιατί είμαστε ανίκανοι να παλέψουμε σε όλα.

Ο Μαρινάκης όποτε χρειάστηκε βγήκε μπροστά. Έδωσε τις δικές του απαντήσεις. Έχει έναν σύλλογο άρτια οικονομικά που δεν χρωστάει ευρώ και δεν ζητιανεύει από κανέναν τίποτα, μόνος του κάθε χρόνο δίνει ένα σκασμό λεφτά όχι μόνο σε παίκτες. Αυτά είναι τα επιφανειακά. Είναι πολλά που αρκετός κόσμος δεν γνωρίζει. Για παράδειγμα ένα Ρέντη το πήρε όπως το πήρε σωστά; Έχει ρίξει πάνω από 40 εκ. ευρώ συνολικά. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι συντηρήσεις, το γκαζόν που άλλαξε και είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη και άλλα πολλά.

Αλλά αυτά είναι εσωτερικά. Πάμε λοιπόν στον δικό σας πόνο! Σε έναν πόνο ο οποίος φέτος μεγάλωσε. Θέλατε κυριαρχία; Θέλατε αυτοκρατορία; Έτσι δεν λέγατε; Τι έγινε ρε παλικάρια; Σας γλέντησε! Αυτό έγινε. Πολύ απλά και με Ελληνικά γράμματα, όχι greeklish που γράφει και ο Γιωργάκης.

Μην ξεχάσω όμως. Το σανό που ταΐζουν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ του Ρώσου και πλέον κάποια του Μελισσανίδη για κυριαρχίες και διάφορα συναφή το τρώτε αμάσητο. Ναι, δεν πέρασε παρά μία διετία (κανονικά ένας χρόνος θα ήταν αλλά το περσινό των Πρεσπών το κλέψατε…) και ο Βασιλιάς επέστρεψε εκεί που αξίζει.

Η σφραγίδα ανήκει δικαιωματικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη διότι έκλεισε τα αυτιά τιυ, και με την δική του υπογραφή είδαμε έναν εκ των κορυφαίων Ολυμπιακών όλων των εποχών.

Υ.Γ: Εγώ θα πώ το εξής: Πως τους πετσόκοψες όλους έτσι ρε Βαγγελάρα;

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24