Λασπολογία, προπαγάνδα, μισθοφορία και πολλά φακελάκια με ρούβλια είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που έχει το site της «αλήθειας». Ναι, για το δοξασμένο και τίμιο SDNA λέμε που πλέον την προπαγάνδα την έχει κάνει επιστήμη...

Μία μέρα μετά από το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ το SDNA αντί να επουλώσει τρύπες και τις αδυναμίες της ομάδες που υποστηρίζει έμπρακτα, κάτι που φυσικά πλέον και ο πιο τυφλός το βλέπει, ασχολείται με τον Ολυμπιακό. Ναι, το γνωρίζουμε ότι ο πόνος που προκαλούμε είναι τόσο αβάσταχτος, αλλά εσείς το πάτε σε άλλο επίπεδο.

Είναι τέχνη λοιπόν οι αδυναμίες του προέδρου που σας χρηματοδοτεί να πουλάτε, η μάλλον να πλασάρετε ό,τι είδηση τον εξυπηρετεί και να βγαίνετε με τόσο έντονη θρασύτητα προς το κόσμο. Βλέπετε, το κοινό που σας διαβάζει είναι πλέον ιδιαίτερα περιορισμένο. Αν εξαιρέσετε μερίδα ΠΑΟΚτζήδων που και εκείνοι μπαίνουν για να παραμυθιάζονται από την τόση… “δικαιοσύνη”, έχετε μείνει μόνοι σας.

Την Δευτέρα (03/02) είδαμε μια στοχοποίηση μέσα από fake news και χαλκευμένες κατηγορίες στην πρώην Γενική Γραμματέα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και νυν Διευθύντρια στο Σ.Ε.Φ για το παγκόσμιο ρεκόρ που έκανε η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Θυμηθήκατε μία υπόθεση που είχε ανοίξει το 2016 και έκλεισε δικαστικά με τον ΑΣΕΑΔ το 2017. Μία υπόθεση που το παιχνίδι δεν πήγε ποτέ ακόμα και στα χαρτιά στον Παναθηναϊκό αλλά παρέμεινε ως έχει. Απλά -2 βαθμούς ήταν η ποινή. Να είστε λοιπόν καλύτερα διαβασμένοι πριν δημοσιεύσετε κάτι.

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Είστε τόσο απελπισμένοι που ακόμα και με δική σας ΕΠΟ, με δική σας ΚΕΔ, με Κυβερνητικές παρεμβάσεις που έχουν απώτερο σκοπό την εύνοιά σας, ακόμα και έτσι είστε πίσω στη βαθμολογία. Είστε τόσο ανίκανοι που σας χαρίζουν παιχνίδια και εσείς έχετε τόσο… αδύναμη ομάδα, που απλά δεν μπορείτε να κερδίσετε… ή μάλλον κερδίζετε μόνο ομάδες που σας ανήκουν.

Αυτή τη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός λόγω της αγωνιστικής ανωτερότητας του θα έπρεπε να ήταν στο +7 με +8 τουλάχιστον, αλλά ακόμα και έτσι είναι και πάλι πρώτος και αήττητος.

Έχετε ένα σύστημα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας αλλά εσείς προβάλετε διαρκώς αδυναμίες και παρανομίες.

Ο κ. Σαββίδης που τον αποθεώνετε σας έχει καταντήσει ομαδούλα της σειράς. Ομαδούλα που είναι πλέον σκορποχώρι. Όλα όμως εδώ πληρώνονται γιατί πλέον από την κανονική δικαιοσύνη υπάρχει και ο ΝΟΜΟΣ του ποδοσφαίρου. Ναι, εκείνος που λέγατε κάντε ομάδα να νικάτε και τους διαιτητές; Ε, λοιπόν μαντέψτε! Αυτό ακριβώς έκανε ο ηγέτης μας, γιατί εμάς ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αυθεντικός ηγέτης και όχι ιμιτασιον όπως ο «Ρώσος».

Να θυμηθούμε και κάποια ενδεικτικά περιστατικά; Πριν λίγες μέρες πουλήσαμε τον Ποντένσε 29 εκ. ευρώ, κάθε χρόνο αυξάνεται το ποσό που δίνουμε παίκτες μας, ενώ εσάς δεν σας ζητάνε παίκτες ούτε για Γ΄τοπικό και λίγα λέμε. Είναι μαγκιά ακόμα και στα ανεπιτυχή αποτελέσματα να υπερασπιζόμαστε τον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ εσείς από τον Νοέμβριο να τα έχετε βάλει διαρκώς με τον προπονητή σας προκειμένου να μην καταλογίσουν ευθύνες στον ιδιοκτήτη σας.

Η επόμενη πορεία που θα στήσει ο «Ρώσος» πότε θα είναι; Θα βάλει οργανώτρια και την Μαρούπα; Ναι, εκείνο το στέλεχος το οποίο δια μαγείας το έπιασε κρίση ειλικρίνειας και σας έδωσε στεγνά, εκείνη που εσείς την βάλατε, αλλά σας έσκαψε την τρύπα να χωθείτε μέσα.

Τόσες μέρες ανελλιπώς διαβάζουμε για την «αδικία» σας από την Κυβέρνηση, ενώ θα έπρεπε να λέτε και ευχαριστώ! Γιατί όμως τέτοια πρεμούρα ενώ είστε καθαροί; Γιατί τέτοια ταραχή, ενώ δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα; Περνάει ο καιρός και ακόμα ο πόλεμος και η λάσπη που ρίχνετε συνεχίζεται. Δεν σταματάτε πουθενά όμως.

Αν δεν ασχοληθείτε με την Κυβέρνηση, θα ασχοληθείτε με τον Ολυμπιακό και πάλι το ανάποδο. Πόσο πολύ πονάτε; Πόσο όμως; Και που είστε ακόμα. Τα χειρότερα για εσάς… έρχονται. Ακόμα δεν έχετε δεί τίποτα…

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24