Ο Ολυμπιακός αθόρυβα προχωράει τον σχεδιασμό του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχε επαναπαυθεί. Μάλιστα η υπόθεση Κάρμο απασχολεί πολύ κόσμο και μένει να δούμε πως θα ολοκληρωθεί.

Ο Κάρμο μπορεί να ήρθε τον Γενάρη από την Πόρτο, αλλά μέσα σε μερικούς μήνες έχει γίνει κάτι παραπάνω από απαραίτητος στον Ολυμπιακό. Μάλιστα με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει το UEFA Conference League οι Πορτογάλοι λογικό είναι να προσπαθούν να βγάλουν ότι περισσότερο μπορούν από την συγκεκριμένη υπόθεση. Μην ξεχνάμε ότι η ρήτρα άλλωστε είναι στα 18 εκ. ευρώ.

Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» όλο το προηγούμενο διάστημα είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την Πόρτο. Στόχος να μπορέσουν να κρατήσουν τον Κάρμο με καλύτερους οικονομικούς όρους. Σύμφωνα με πληροφορίες από το thrylos24.gr ο Κάρμο βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην παραμονή τους στους Πειραιώτες.

Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε οικονομικά δεδομένα και το πως θα βρεθεί η χρυσή φόρμουλα. Μην ξεχνάμε ότι η ΟΥΕΦΑ έχει δώσει τελεσίγραφο στην Πόρτο για να πουλήσει γιατί έχει σοβαρό θέμα. Εκεί λοιπόν ο Ολυμπιακός μπαίνει… σφήνα. Στην ανάγκη της Πόρτο. Εκεί όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί και η χρυσή τομή.

Ο Κάρμο και το «πρέσινγκ» από τον Ολυμπιακό!

Ο Κάρμο από την πλευρά του θέλει σαν τρελός να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Το έχει ξεκαθαρίσει και στην διοίκηση της Πόρτο, αλλά και στον προπονητή της ομάδας. Η αρχική πρόταση που γνωρίζαμε ήταν στα 2 εκ. ευρώ για επέκταση δανεισμού γι’ αυτή τη χρονιά με υποχρεωτική οψιόν στα 12.5 εκ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι. Δεν είμαστε σε θέση για την ώρα να ξέρουμε αν η συμφωνία είναι αυτή, η έχει διαφοροποιηθεί, πάντως όλα δείχνουν πως ο Κάρμο… δεν πάει πουθενά.

Ο Μεντιλίμπαρ τον θέλει, ο παίκτης θέλει παραμονή, ο Ολυμπιακός το ίδιο και θα είναι τεράστια έκπληξη με βάση τις τελευταίες πληροφορίες να χαλάσει η συγκεκριμένη κίνηση από πλευράς Ολυμπιακού.

Εφόσον όλα ολοκληρωθούν καλά μένει να δούμε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση στο κέντρο της άμυνας. Η ομάδα δεν θα μείνει στην απόκτηση του Κάρμο. Θα κάνει ακόμα μία κίνηση, ώστε να δέσει την άμυνα πολύ καλύτερα ενόψει της νέας χρονιάς και μαζί με Ρέτσο, Κάρμο, Αμπέι, Ντόι και τον παίκτη που θα αποκτηθεί να έχουν μία πλήρη αμυντική γραμμή.

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24