Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια και οι πρόεδροι φροντίζουν για όλα. Δείτε ποια συμβόλαια λήγουν.

Ο Ολυμπιακός τρεις μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Άλεκ Πίτερς για δύο ακόμη σεζόν, αλλά δεν σταματάει εκεί. Δείτε ποια συμβόλαια λήγουν στους  «ερυθρόλευκους».

Οι πρόεδροι της ομάδας τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει φιλοσοφία σχετικά με τις πρόωρες ανανεώσεις και με αυτόν τον τρόπο έχουν καταφέρει να διατηρήσουν σημαντικό μέρος του βασικού κορμού.

«Ο Ολυμπιακός έχει ήδη εξασφαλίσει τον Κίναν Έβανς»!
«Ο Ολυμπιακός έχει ήδη εξασφαλίσει τον Κίναν Έβανς»!

Οι ερυθρόλευκοι μπόρεσαν να προλάβουν να ανανεώσουν έναν από τους κορυφαίους παίκτες τους στην φετινή σεζόν, δίχως να δώσουν την ευκαιρία σε πιθανούς μνηστήρες το καλοκαίρι.

Τα συμβόλαια που λήγουν

Αυτή την στιγμή, μόλις δύο συμβόλαια του Ολυμπιακού ολοκληρώνονται το καλοκαίρι. Αυτά του Αϊζέια Κάναν και του Μιχάλη Λούντζη. Την ίδια στιγμή όμως, υπάρχουν τρία ακόμα συμβόλαια που λήγουν μεν το 2025, αλλά δεν είναι “κλειστά”. Υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα να λυθούν, αν και η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Οι Λουκ Σίκμα και Μόουζες Ράιτ έχουν αμφότεροι συμβόλαιο μέχρι το 2025. Το συμβόλαιό τους ωστόσο είναι “σπαστό”, με τον Ολυμπιακό να έχει το δικαίωμα το καλοκαίρι είτε να επεκτείνει την συνεργασία μέχρι το 2025, είτε να αφήσει ελεύθερους τους Αμερικανούς.

Παράλληλα, υπάρχει και το συμβόλαιο του Μουσταφά Φαλ. Ο Γάλλος έχει επίσης υπογράψει μέχρι το 2025, με την διαφορά να είναι ότι τόσο ο Γάλλος, όσο και ο Ολυμπιακός, έχουν το δικαίωμα να διακόψουν την συμφωνία τους το καλοκαίρι αν το επιθυμούν, έναντι πάντως ενός σημαντικού ποσού.

Από εκεί και πέρα, όλοι οι άλλοι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι δεμένοι με συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2025.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24