Η επικεφαλής του «Δείπνου Αγάπης» προσφέρει φαγητό στους άστεγους της Αθήνας και ελπίζει πως μια μέρα δεν θα υπάρχουν πια πεινασμένοι.

Όλοι ευχόμαστε να μην υπάρχει πια πείνα στον κόσμο αλλά ταυτόχρονα μάλλον νιώθουμε ασήμαντοι και μικροί μπροστά στο μέγεθος ενός τέτοιου προβλήματος.

Ίσως αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότεροι από εμάς δεν κάνουμε τίποτα για να βοηθήσουμε σε έναν τέτοιο αγώνα. Πιθανότατα γιατί πιστεύουμε ότι η δική μας προσπάθεια δεν θα κάνει διαφορά. Πόση δύναμη άλλωστε να έχει ένας άνθρωπος;

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Άννα ξανά μαζί με τον Λεωνίδα – Τι θα συμβεί;
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Άννα ξανά μαζί με τον Λεωνίδα – Τι θα συμβεί;

Κι όμως, αυτή ακριβώς είναι η διαφορά μας από εκείνους τους σπάνιους και ξεχωριστούς ανθρώπους που ζουν ανάμεσά μας, όπως η Μαριάννα Πέππα, ιδρύτρια και επικεφαλής του του «Δείπνου Αγάπης».\

Από το 2014 που ξεκίνησε να βγαίνει στους δρόμους της Αθήνας για να προσφέρει έτοιμο φαγητό και είδη πρώτης ανάγκης στους άστεγους συμπολίτες μας, ποτέ δεν έκατσε να σκεφτεί ότι δεν έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο. Ποτέ δεν είπε «θα τα παρατήσω». Ποτέ δεν έκατσε να υπολογίσει τις πιθανότητες που σαφώς δεν είναι με το μέρος της.

Αντιθέτως, συνέχισε να προσφέρει με όλες τις δυνάμεις. Και ακόμη και σήμερα δεν έχει πάψει να ονειρεύεται έναν καλύτερο κόσμο όταν τη ρωτούν. «Πείνα… Σκεπτόμενη την πείνα θα ήθελα να μην υπάρχει πουθενά, πουθενά στον κόσμο» λέει με μια πίστη που δεν μπορεί να σε αφήσει ασυγκίνητο.

Σίγουρα, ακόμα και η Μαριάννα έχει μέρες που δυσκολεύεται περισσότερο. Μέρες που νιώθει ότι δεν θα τα καταφέρει το ίδιο καλά ή που ένας πονοκέφαλος μπορεί να την εξουθενώσει. Τότε, αναζητά μία δυνατή λύση.

Πηγή: provocateur.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24