Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και εκείνος με την σειρά του μιλάει για την κλήρωση του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ...

Ο Ολυμπιακός ακόμα μία χρονιά θα βρει μπροστά του, την Άρσεναλ και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μιλάει για την αναμέτρηση και το ότι θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του με το… καλημέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωκράτης:

Τι γίνεται με Σιόβα και Γκάρι Ροντρίγκεζ
Τι γίνεται με Σιόβα και Γκάρι Ροντρίγκεζ

Για το ότι θα παίξει με την Άρσεναλ: «Σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό. Μέχρι πριν από έναν, ενάμιση μήνα ήμουν μαζί τους. Πιστεύω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Άρσεναλ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και εμείς θα πρέπει είμαστε συγκεντρωμένοι. Συγκεντρωμένοι και στα δύο παιχνίδια για να επαναληφθεί ότι έγινε πέρυσι».

Για τις διαφορές της Άρσεναλ σε σχέση με πέρυσι: «Διαφορές δεν έχει πολύ μεγάλες. Είναι ο ίδιος προπονητής. Πάνω κάτω είναι η ίδια ομάδα με δύο τρεις προσθήκες. Είναι πολλά σημεία που πρέπει να προσέξουμε. Η Άρσεναλ έχει ποιότητα αλλά έχει σημεία να τους χτυπήσουμε και να κάνουμε ζημιά».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για την πρόκριση: «Το κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Πιστεύω πως και ο προπονητής έχει ήδη στον νου του την τακτική την οποία θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση και καλή ημέρα πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24