Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου στο πολυτελές gala του Βασίλη Σπανούλη πριν τη μεγάλη γιορτή του ΣΕΦ.

Λίγο πριν την μεγάλη βραδιά της απόσυρσης της φανέλας του Βασίλη Σπανούλη από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, προηγήθηκε το gala.

Ουκ ολίγοι αστέρες και προσωπικότητες του μπάσκετ έδωσαν το παρών στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Εκεί όπου έλαβε χώρα το gala του θρυλικού Βασίλη Σπανούλη.

Κοκκινίζει το Βερολίνο, 4500 Ολυμπιακοί στο Final Four!
Κοκκινίζει το Βερολίνο, 4500 Ολυμπιακοί στο Final Four!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου:

Για τον Σπανούλη ως παίκτη:

«Με τα λόγια δεν μπορώ να περιγράψω όλο το φάσμα του Σπανούλη και τι σημαίνει για εμένα ως παίκτη και άνθρωπο, που μετράει πιο πολύ. Δεν θέλω να καταχραστώ και τον χρόνο γιατί αν ξεκινήσω θα περιμένει πολύς κόσμος. Αυτή η εκδήλωση είναι το λιγότερο που μπορεί να γίνει για τον Βασίλη και το λιγότερο που αξίζει και για αυτό που ήταν ως αθλητής, αλλά και ως άνθρωπος».

Για τι έμαθε από τον Σπανούλη σαν αρχηγό και προσπαθεί να εφαρμόσει:

«Επειδή και εγώ έχω ποτιστεί με αυτό. Προσπαθώ να περάσω στην ομάδα κάθε χρόνο ότι μέσω της σκληρής δουλειάς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Μόνο αθλητικά προκαλώντας ο ένας τον άλλο μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Αυτό το είχε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό ο Βασίλης και ποτίστηκαν όλες οι ομάδες μέσα στα χρόνια που ήταν αρχηγός και για αυτό ήρθαν τόσες επιτυχίες».

Για την συμβουλή του Σπανούλη που δεν θα ξεχάσει ποτέ:

«Είναι πάρα πολλές οι συμβουλές. Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι ότι όλες οι συμβουλές που έδινε, τις έδινε αληθινά, από την καρδιά του, επειδή ήθελε όντως να σε βοηθήσει. Για αυτό λέω ότι ο άνθρωπος Βασίλης έκανε πάρα πολλά για εμένα και τον χαρακτήρα μου, με διαμόρφωσε ως άνθρωπο και θα είμαι πάντα ευγνώμων».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24