Άλλα λόγια να… αγαπιόμαστε!

Περιμένουμε από την ΕΠΟ των δικών τους ανθρώπων όπως αποκάλεσε ο κ. Σαββίδης τον πρόεδρο τον κ. Γραμμένο να βγάλει στην φόρα το πόρισμα της ΕΔΕ για να δούμε τελικά ποιος έχει δίκιο!


Με τον δικό της μοναδικό και εναλλακτικό τρόπο απάντησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που απάντησε στο αντικειμενικό μέσο του ομίλου του Ιβάν για την υπόθεση που αποκάλυψε με το VAR και την κ. Σουλούκου. (Κλικ εδώ)

Μεταξύ άλλων οι διαρροές από τους κύκλους του ΠΑΟΚ στο αγαπημένο μέσων του αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο εκνευρισμός της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Ιβάν Σαββίδη, ο όποιος προφανώς κι έχει εξελιχθεί στον χειρότερό τους εφιάλτη, με συνέπεια να τον βλέπουν πίσω από όλα, είναι εμφανής.

Έφτασε, μάλιστα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο σημείο να εμπλέκει την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ σε επίσημη ανακοίνωσή της!

Θα μας επιτρέψουν, προς το παρόν, ν’ ασχοληθούμε με τον πραγματικό αγώνα της ημέρας, αυτόν κόντρα στον Ατρόμητο και θα τους συμβουλεύαμε να ακολουθήσουν τα βήματά μας ΚΑΙ σε αυτό».

Αρχικά Σαββίδης και εφιάλτης τουλάχιστον για την πλευρά των ερυθρόλευκων προκαλεί γέλια μέχρι δακρύων!

Να προκαλεί στον Ολυμπιακό εκνευρισμό ο κ. Σαββίδης γιατί; Από την πληθώρα τίτλων και ευρωπαϊκών επιτυχιών που έχει ή από την υπερδύναμη που έχει δημιουργήσει με την απόκτηση παγκοσμίου  κλάσεως ποδοσφαιριστών!

Όσο αναφορά την Ευρωπαϊκή πορεία, αλήθεια ποιος ασχολείται με ομάδες που δεν έχουν δει πως κουνιέται το σεντόνι του Τσάμπιονς Λίνγκ και για να μην ξεχνιόμαστε ποιος μίλαγε για  UEFA (#uefamafia)!

Και όσο αναφορά την αναφορά για τον πραγματικό αγώνα της ημέρας, όντος με τον Ατρόμητο υπάρχει και το κοινό σημείο επαφής του θέματος  ο διαιτητής VAR σε εκείνον τον αγώνα (Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης), κ. Τζοβάρας έχει οριστεί να διευθύνει τον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Αν φυσικά θέλουμε να ασχοληθούμε σοβαρά με αυτό το θέμα τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αρχικά όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του αντικειμενικού ομίλου τα περιστατικά αυτά έγιναν παρουσία τουλάχιστον όλων των ανθρώπων που ήταν στο VAR και μάλιστα η ΕΠΟ έχει κάνει ΕΔΕ.

Άρα λοιπόν υπάρχουν και οι άνθρωποι και τα στοιχεία και μάλιστα περιμένουμε από την ΕΠΟ των δικών τους ανθρώπων όπως αποκάλεσε ο κ. Σαββίδης τον πρόεδρο τον κ Γραμμένο να βγάλει στην φόρα το πόρισμα της ΕΔΕ για να δούμε τελικά ποιος έχει δίκιο!

Διάβασε επίσης