Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός μετά την δικαίωση από το ΑΣΕΑΔ όπου μεταξύ άλλων τονίζεται το γεγονός ότι η μοναδική τακτική των συκοφαντών είναι να πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα.

Αναλυτικά:

«Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ είναι μια πανηγυρική ΔΙΚΑΙΩΣΗ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π. και ακόμη ένα ράπισμα στους συκοφάντες, οι οποίοι με τη γνωστή, μόνιμη και μοναδική τακτική του να πετούν λάσπη (στον ανεμιστήρα) προσπάθησαν να καλύψουν το ΔΙΚΑΙΟ του αιτήματός μας για αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής. Αισθανόμαστε διπλά ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ, καθώς το συγκεκριμένο -κατευθυνόμενο- μέσο προέταξε και… «φούσκωσε» τα γεγονότα κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., για να αποκρύψουν τεχνηέντως ότι επί της ουσίας το δίκιο ήταν με το μέρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Προλαβαίνουν ακόμα και τώρα να ζητήσουν μια συγγνώμη για τη λάσπη και τις συκοφαντίες που εξαπολύουν συνεχώς. Ακόμη κι αν αυτές δεν μας αγγίζουν, προκαλούν το κοινό αίσθημα και αποδεικνύουν την εμμονή που έχουν με τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα.

Συνεχίζει να εκτίθεται ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός!
Συνεχίζει να εκτίθεται ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός!

Με τη σημερινή πανηγυρική ΔΙΚΑΙΩΣΗ του Σωματείου μας από το ΑΣΕΑΔ, καταδεικνύεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η τραγική αμέλεια της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, η οποία αντί να αποτρέπει τους συλλόγους να προσφεύγουν στα δικαστήρια, ως οφείλει, θα πρέπει να αποφασίζει αξιοκρατικά τη διασφάλιση των αγώνων και την ανάδειξη του πρωταθλητή εντός των αγωνιστικών χώρων.

Είναι αδιανόητο εν έτει 2023 να κρέμεται η τελική πορεία των πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Ανδρών και Γυναικών, από τις διαθέσεις και την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας! Κύριοι τα πρωταθλήματα κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους από τους αθλητές και τις αθλήτριες κάθε ομάδας.

Είναι ανεπίτρεπτο και σκανδαλώδες να μετέχει στις αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., στις οποίες κρίνεται το πρωτάθλημα, με βαρύνουσα μάλιστα άποψη, ο αθλητής του ΠΑΟ Γκιώνης, ο οποίος δεν θα έπρεπε να έχει τη δυνατότητα να εισηγείται (δεν ψήφισε) και να κατευθύνει τα μέλη του Δ.Σ. σε μια λανθασμένη όπως αποδείχθηκε, απόφαση.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Οι ίδιοι που ευαγγελίζονται το «ευ αγωνίζεσθαι», έχουν συνδέσει τη μοίρα και το (s)DNA τους με τις ίδιες πρακτικές του συγκεκριμένου Μέσου, που όχι απλά δεν υπηρετεί την αλήθεια, αλλά έχει τσακωθεί μαζί της. Είναι οι ίδιοι… που θέλουν να κρυφτούν, αλλά η χαρά δεν τους αφήνει.

Σχετικά με την τοποθέτηση/προτροπή της Ομοσπονδίας να μην «ποδοσφαιροποιηθεί» το πινγκ πονγκ, ας θυμηθούν οι ιθύνοντες της πριν λίγα χρόνια, ποιο σωματείο είχε ποδοσφαιροποιήσει το «ευγενές» -όπως το αποκαλούν υποκριτικά τώρα- άθλημα, με τις τρεις αστυνομικές κλούβες που είχαν επιστρατευτεί για τη διεξαγωγή της μεταξύ μας αναμέτρησης στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σταθερός στις ιδρυτικές του αρχές και τα ιδεώδη των εκατομμυρίων φιλάθλων του σε όλη την οικουμένη, αγωνίζεται με κάθε νόμιμο και ηθικό μέσο για αγωνιστική ισονομία και δικαιοσύνη στον αθλητισμό. Και αυτό το έχει αποδείξει επανειλημμένα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24