Παναθηναϊκός: Με Κλεϊνχέισλερ και Μάγκνουσον η αποστολή για Φάληρο – Εκτός ο Βέρμπιτς!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την αποστολή ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς υπέστη θλάση πρώτου βαθμού (νοκ άουτ για 15 μέρες) και έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μέσα τόσο ο Κλεϊνχέισλερ όσο και ο Μάγκνουσον που επιστρέφει μετά από 1,5 περίπου μήνα.
Δείτε την ενημέρωση των πρασίνων:
«Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι «αιωνίων» του Σαββάτου στο Φάληρο.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης τραυματίστηκε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός για 15 ημέρες.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα της αποστολής. Στη λίστα βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Καμπετσής.
Latest News
Αγγλία – Αργεντινή: Ιστορική ημιτελική μάχη για θέση στον τελικό
Όσο από Σεβίλλη στον Όμιλο Μαρινάκη: Συμφωνία 6 εκατ. ευρώ
Γουόκαπ στον Ολυμπιακό έως 2027: Τι λένε τα ρεπορτάζ για το μέλλον του
Η Χοβεντούτ κέρδισε τον Ρούμπιο: Απέρριψε 900.000€ από Παναθηναϊκό
Επιστολή Μαρινάκη: Γιατί απέρριψε την υποψηφιότητα Αλαφούζου στη Λίγκα
Σάλιακας στον Ολυμπιακό: Η «επιστροφή στο σπίτι» του διεθνή δεξιού μπακ
Ο Ρόκα έρχεται στην Αθήνα: 5 εκατ. ευρώ και πενταετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό
Ντέιβιντ Τζόουνς-Γκαρσία: Ο Ολυμπιακός κινείται με πρόταση 3 εκατ. ευρώ
READ MORE