Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η προετοιμασία για Ολυμπιακό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Παναθηναϊκός μπήκε σε ρυθμούς προετοιμασίας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά τα προβλήματα δεν λείπουν.
Ο Παναθηναϊκός πάτησε ξανά γήπεδο και έβαλε μπροστά την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της Σούπερ Λιγκ.
Οι «πράσινοι» επέστρεψαν χτες (13/4) στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί μετά το τριήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Ράφα Μπενίτεθ. Με στόχο να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πολλά.
Ωστόσο, η πρώτη συγκέντρωση δεν κύλησε χωρίς προβλήματα. Ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, δείχνοντας πως δεν βρίσκεται ακόμη στο 100%. Την ίδια στιγμή, ο Κάτρης κινήθηκε μεταξύ θεραπείας και ατομικής προπόνησης, ενώ εκτός κανονικού ρυθμού έμειναν και οι Κοντούρης, Φίλιπ Τζούριτσιτς και Σισοκό, που συνέχισαν θεραπείες.
Απουσία υπήρξε και από τον Τουμπά, ο οποίος είχε άδεια για προσωπικούς λόγους.
Το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση και να παρουσιάσει μία ανταγωνιστική ομάδα απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Ο χρόνος μέχρι το ντέρμπι είναι περιορισμένος, γεγονός που αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας.