Παίρνει και Μήλη ο Ολυμπιακός!

Οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό συνεχίζονται και αναμένουμε ακόμα μία προσθήκη εκείνου του, Νίκο Μήλη.


Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προβεί σε ακόμα μία απόκτηση, εκείνου του Νίκου Μήλη από τον Φοίνικα Σύρου. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν με την συγκεκριμένη απόκτηση πέρα από το Ελληνικό στοιχείο το οποίο θα παραμείνει στο ρόστερ και την νέα χρονιά να εντάξουν έναν πολύ ταλαντούχο διαγώνιο στην θέση που πέρυσι αγωνιζόταν ο Ασπιώτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thrylos24.gr ο παίκτης τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό, έχει επέλθει συμφωνία και σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις, με τον παίκτη να έρχεται στο «Μελίνα Μερκούρη» για να συμπληρώσει το ρόστερ της νέα αγωνιστικής περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα έχουν πατήσει γκάζι και σχεδόν έχει ολοκληρωθεί το ροστερ της νέας χρονιάς. Έχουν ανακοινωθεί οι Κασάμπαλης, Εφραιμίδης, Φρόμ, Μιγιαΐλοβιτς, Όκολιτς, Χαραλαμπίδης, Ζήση, Εγκλεσκάλνς, ενώ έχουν ανανεωθεί οι συνεργασίες σε Στιβαχτή, Ριζόπουλο, Βουλκίδη. Ο διαγώνιος ο οποίος έχει καταγωγή από την Έδεσα ήταν εκπληκτικός με τον Φοίνικα την χρονιά που μας πέρασε. Μάλιστα εκείνο που κέρδισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να προχωρήσουν στην απόκτησή του, ήταν οι φοβερές εμφανίσεις που έκανε στο Final -4 του πρωταθλήματος, στο ΟΑΚΑ.

Έτσι ο παίκτης αναμένεται να είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ στις μηχανές του Ολυμπιακού….

Διάβασε επίσης