Ο λόγος που έγινε έξαλλος

Σε κατάσταση οργής βρέθηκε για ακόμη μια φορά ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα του «Ράδιο Αρβύλα», με ένα απίστευτο περιστατικό να έχει ως θύμα ένα συνεργάτη του, οδηγώντας τον στο να «ξεσπάσει».

Όπως είπε, μάλιστα, ο παρουσιαστής αμφιταλαντευόταν δυο ημέρες για το αν έπρεπε να το μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης θα σκοτώσει τον Κουράκο; – Τι θα συμβεί;
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης θα σκοτώσει τον Κουράκο; – Τι θα συμβεί;

Ο Αντώνης Κανάκης επεσήμανε πως δε θα πει ποιο προϊόν αφορά ή σε ποια εταιρεία αναφέρεται καθώς ο σκοπός που θα μιλήσει για το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι να κάνει ζημιά στη συγκεκριμένη εταιρεία. «Δεν είναι ο ρόλος της εκπομπής μας αυτός ούτε θα θέλαμε να είναι ο ρόλος αυτός» σχολίασε ο παρουσιαστής, ο οποίος τοποθετήθηκε και για την κατηγορία βιασμού.

Η… διαφορετική παρέμβαση του Κανάκη

«Συνέβη σε συνεργάτη μας χθες. Έχουμε ακούσει κατά καιρούς ότι παίρνεις διάφορα συσκευασμένα προϊόντα και βρίσκεις διάφορα μέσα. Νομίζαμε ότι το 2022 δε συμβαίνουν πια και ότι συνέβαιναν παλιά. Ο δικός μας άνθρωπος χθες, άνοιξε τη συσκευασία, αδειάζει μέσα στην κατσαρόλα το περιεχόμενο, ανακατεύει και βλέπει κάτι τριχωτό. Και βγάζει όλο το πρόσωπο ενός μεγάλου ποντικιού. Να το μαγειρεύει για να ταΐσει τα παιδιά του» ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Το υπόλοιπο ποντίκι βρίσκεται σε όλες τις υπόλοιπες συσκευασίες. Αν δείτε τις φωτογραφίες… άστο. Πώς γίνεται να μπει ένας αρουραίος να φτάσει στη μονάδα παραγωγής, να τον τεμαχίσει και να φτάσει στις συσκευασίες. Ο συνεργάτης μας έχει πάει στο ΕΦΕΤ να κάνει την καταγγελία. Δεν είναι αστεία αυτά τα πράγματα. Δε γίνεται τα πράγματα που φτάνουν στο σπίτι μας να έχουν μέσα ποντίκια» είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης σοκαρισμένος από το εύρημα του συνεργάτη του μέσα στη συσκευασία.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24