Δημοσίευμα από το εξωτερικό συνδέει τον Ολυμπιακό με τον Μέμφις Ντεπάι ενόψει καλοκαιριού και πιθανής επιστροφής του στην Ευρώπη.

Ένα νέο μεταγραφικό σενάριο έρχεται να ταράξει τα νερά γύρω από τον Ολυμπιακό, καθώς δημοσίευμα του εξωτερικού εμπλέκει τους Πειραιώτες με τον Μέμφις Ντεπάι. Ο Ολλανδός επιθετικός, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στην Κορίνθιανς της Βραζιλίας, φέρεται να εξετάζει σοβαρά την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Ο Ντεπάι πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πριν δύο σεζόν, αναζητώντας μια διαφορετική εμπειρία στην καριέρα του. Ωστόσο, όπως αναφέρουν διεθνή μέσα, η παραμονή του στη Λατινική Αμερική δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη. Καθώς ο ίδιος εμφανίζεται έτοιμος να επιστρέψει στη «Γηραιά Ήπειρο».

Στα 32 του χρόνια, ο Ολλανδός παραμένει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα της γενιάς του, με σημαντικές παρουσίες σε κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ όπως η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρά το γεγονός ότι η φετινή του σεζόν δεν εντυπωσιάζει στατιστικά –με μόλις ένα γκολ και μία ασίστ σε 12 συμμετοχές– η εμπειρία και το βιογραφικό του εξακολουθούν να προσελκύουν ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με το «Transferfeed», ελληνικές ομάδες έχουν ενημερωθεί για την περίπτωσή του μέσω του ατζέντη του. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ολυμπιακός εμφανίζεται ως ο σύλλογος με τις περισσότερες πιθανότητες να ασχοληθεί πιο ενεργά. Χωρίς όμως να έχει γίνει ακόμη επίσημη κίνηση.

Το οικονομικό σκέλος του ενδεχόμενου deal δεν περνά απαρατήρητο, καθώς το κόστος για πιθανή συμφωνία δύο ετών εκτιμάται μεταξύ 10 και 12 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό ιδιαίτερα υψηλό για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος. Παρ’ όλα αυτά, το όνομα του Ντεπάι από μόνο του δημιουργεί συζήτηση και ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών.

Ο ατζέντης του, όπως σημειώνεται, έχει προτείνει τον παίκτη και στους τέσσερις μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας. Όμως ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται ως ο πιο «ζεστός» υποψήφιος, λόγω αγωνιστικών αναγκών αλλά και ευρωπαϊκών στόχων.

Ο Ολυμπιακός, που αναζητά ποιοτική ενίσχυση στην επιθετική γραμμή, παρακολουθεί προσεκτικά τις εξελίξεις, χωρίς να έχει ανοίξει φυσικά ακόμη τα χαρτιά του.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…