Δείτε περισσότερα για το θέμα...

Με πολλές στιγμές παιχνιδιού, χαλάρωσης, αλλά και εκμάθησης ολοκληρώθηκε η τέταρτη μέρα της δεύτερης περιόδου του καλοκαιρινού camp των Ναυταθλητικών τμημάτων του Ολυμπιακού.

Με την συμμετοχή να είναι ακόμα μεγαλύτερη, η δεύτερη εβδομάδα του «ερυθρόλευκου» camp πλησιάζει στο τέλος της. Η θάλασσα του Μικρολίμανου γέμισε με τα χρώματα των «ερυθρόλευκων» σκαφών και την Παρασκευή (1/7), με μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες να χαίρονται κάθε στιγμή από αυτό το ξεχωριστό καλοκαιρινό event.

Κάρτα Φιλάθλου και Κάρτα μέλους ΟΛΟΙ!
Κάρτα Φιλάθλου και Κάρτα μέλους ΟΛΟΙ!

Ο έφορος των Ναυταθλητικών τμημάτων του Ολυμπιακού, Τέρρης Τσαταλιός ανέφερε τα εξής: «Η δεύτερη εβδομάδα πάει πολύ καλύτερα από την πρώτη.  Έχουμε 25 παιδιά τα οποία μαθαίνουν τα ναυταθλητικά αθλήματα και τα μυστικά της θάλασσας (ιστιοπλοΐα, κανοε καγιάκ, κωπηλασία και sup). Επιπρόσθετα συμμετέχουν και σε αλλά αθλήματα των άλλων ακαδημιών όπως τένις, χάντμπολ, πολεμικές τέχνες και ξιφασκία. Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα και αυτα που ήτανε την πρώτη εβδομάδα κλείνουν θέση και για τις επόμενες εβδομάδες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το team των προπονητών για την προσπάθεια τους».

Δεν ξεχνάμε και συνεχίζουμε: Κάρτα Φιλάθλου και Κάρτα μέλους ΟΛΟΙ!
Δεν ξεχνάμε και συνεχίζουμε: Κάρτα Φιλάθλου και Κάρτα μέλους ΟΛΟΙ!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24