Θα παραμείνουν τελικά και οι τρεις στον Ολυμπιακό; Όλα τα δεδομένα

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε. Και ήταν απολύτως ξεκάθαρος:

«Δεν είναι μόνο ο Ματιέ, αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές είναι πολύ σημαντικοί για εμάς παρά την ηλικία τους. Συνεισφέρουν πολύ. Μιλάμε για τον Ματιέ, για τον Γιουσέφ και τον Αβραάμ. Όλοι ξέρουν ότι τους θέλω για άλλη μια χρονιά ακόμα μαζί μας γιατί βοηθούν πολύ. Όλοι είναι ενήμεροι. Θα τους υπολόγιζα για άλλη μια χρονιά».

Επιθυμία του Profesor λοιπόν είναι να μείνουν στον Ολυμπιακό και του χρόνου οι Ματιέ Βαλμπουενά, Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Θα παραμείνουν όμως και οι τρεις τελικά;

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως οι δύο από τους τρεις θα μείνουν ΣΙΓΟΥΡΑ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου φυσικά. Ο λόγος για τους Ματιέ Βαλμπουενά και Αβραάμ Παπαδόπουλο. Οι λόγοι; Εμφανέστατοι. Αμφότεροι προσφέρουν πάρα πολλά πράγματα στον Θρύλο. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά σε όλα τα επίπεδα. Και εξωαγωνιστικά. Μέσω των αποδυτηρίων. Μέσω της καθοδήγησής τους στα νεότερα παιδιά. Στα οποία μαθαίνουν οι δύο «γερόλυκοι» τι πάει να πει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Η αξία, η ιστορία, οι καταβολές του, το μεγαλείο του συλλόγου.

Τελευταία εκκρεμότητα αυτή του Ελ Αραμπί. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών για ανανέωση του συμβολαίου του Μαροκινού έχουν σταματήσει προσωρινά. Ωστόσο, θεωρείται βέβαιο πως θα επανεκκινήσουν πολύ σύντομα. Με την ευχή όλων μας να επιτευχθεί οριστική συμφωνία στο οικονομικό. Και ο Γιουσέφ να συνεχίσει να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα για πολύ καιρό ακόμη…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24