Ισπανικό ρεπορτάζ κάνει λόγο για εισήγηση του Μίτσελ για την απόκτηση του Νταμιάν Σουάρεθ από τον Ολυμπιακό.

Με τον Κένι Λαλά στην β’ ομάδα του Ολυμπιακού, τα δημοσιεύματα για ακραίο μπακ ξαναχτύπησαν. Αυτήν τη φορά προέρχονται από την Ισπανία, καθώς η ισπανική ιστοσελίδα todofichajes αναφέρει, ότι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού έχει ήδη στο μυαλό του έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά, από την παρουσία του στη Χετάφε, τον Νταμιάν Σουάρεθ!

«Το καλύτερο θα ήταν να τον πουλήσει η Χετάφε αν δεν υπάρξει ανανέωση και φαίνεται ότι οι Πειραιώτες έχουν πιέσει πολύ», αναφέρεται!

Το δημοσίευμα πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω την υπόθεση, αναφέροντας πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είναι «μια από τις καλύτερες ευκαιρίες της καριέρας του Σουάρεθ», καθώς, όπως επισημαίνεται «θα του προσφέρει ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο, με πολύ καλύτερο μισθό από αυτόν που παίρνει στο Coliseum, ενώ παράλληλα θα έχει και την απόλυτη εμπιστοσύνη ενός προπονητή που τον γνωρίζει καλά»!

Το ρεπορτάζ των Ισπανών ολοκληρώνεται με την υποσημείωση πως «…η Χετάφε θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σουάρεθ για 1+1 χρόνια, με τη συμφωνία να αναβάλλεται διαρκώς και μπορεί να τελειώσει με άρνηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήδη κοιτάζει την Ελλάδα ως πιθανό νέο προορισμό».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24