Ο Βασίλης Χρηστίδης αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του φέτος από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και να παίξει με την ομάδα σε Ευρωλίγκα και Α1, πίσω από Φολ και Μάρτιν...

Έτοιμος ο Βασίλης Χρηστίδης να πάρει την ευκαιρία που ήθελε τόσο πολύ. Αναμένεται να είναι ο 3ος ψηλός της ομάδας μας. Αυτό σημαίνει ότι με την προσθήκη ενός «2αρο3αριού» το ρόστερ θα κλείσει και τυπικά, ενώ και ο Ζαν Σάρλ θα παραμείνει κανονικά στην ομάδα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δει την τεράστια εξέλιξη που έχει ο Βασίλης Χρηστίδης, τόσο από τις προπονήσεις της ομάδας, όσο και από την Αναπτυξιακή και αποφάσισε να τον στηρίξει. Μία επιλογή αρκετά ορθολογική, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι ένας παίκτης που δουλεύει αδιάκοπα και από μόνος του.

Αϊζάια Κάνααν: Τα τρομερά ποσοστά του στο τρίποντο
Αϊζάια Κάνααν: Τα τρομερά ποσοστά του στο τρίποντο

Την χρονιά που μας πέρασε ο Βασίλης Χρηστίδης ολοκλήρωσε την χρονιά με 9.8 πόντους Μ.Ο, ενώ είχε και 6.5 ριμπάουντ. Βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα να επιστρέψει στην Α1 και ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες μας σε αυτή τη προσπάθεια. Είναι παίκτης με πολύ καλή ευστοχία πέρα από την κοντινή απόσταση, όσο και από τα 6.75. Την χρονιά που μας πέρασε στο «3ποντο» είχε 36.4% Μ.Ο.

Δεν είναι μόνο η εξέλιξή του σε νούμερα, αλλά αι σωματικά αφού κάνει εντατικά προπονήσεις ώστε να έχει τον απαραίτητο όγκο για την θέση της «Frontline».

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24