Ο Ολυμπιακός ξεκινάει να εκσυγχρονίζει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας εσωτερικά που είναι και εκείνο που τον αφορά άμεσα.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε μία προσπάθεια να εκσυγχρονίσει το ΣΕΦ στους εσωτερικούς του χώρους που τον αφορούν. Δεν είναι μόνο όπως σας ενημερώσαμε το γυμναστήριο που θα δημιουργηθεί στα πρότυπα ΝΒΑ, αλλά κι άλλοι χώροι κατάλληλα και άκρως ευφάνταστοι διαμορφωμένοι.

Όπως σας ενημερώσαμε από τις 10 Ιουνίου στόχος του Ολυμπιακού είναι να μονιμοποιηθεί στο ΣΕΦ. Αφού πλέον είναι μία ανάσα, από τα να υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις, ο Ολυμπιακός με την σειρά του ξεκινάει τις δικές του κινήσεις. Ένα γήπεδο, δεν είναι μόνο το εξωτερικό σκέλος και τα καθίσματα στην κεντρική αρένα. Σαφώς και αυτά στην ώρα τους θα αναβαθμιστούν, όμως υπάρχουν εξίσου σημαντικά προβλήματα να φτιαχτούν για την καλύτερη εξάσκηση των αθλητών.

Euroleague: Κρίσιμο συμβούλιο στη Βαρκελώνη!
Euroleague: Κρίσιμο συμβούλιο στη Βαρκελώνη!

Όποιος θυμάται το ΣΕΦ προ διετίας, αλλά και μετά την αναλάβει του από την διοίκηση της κ. Τσιλιγκίρη, το στάδιο έχει αλλάξει όψη. Προς το καλύτερο φυσικά και όπως είναι ο Ολυμπιακός θέλει αυτό το κομμάτι να το πάει ένα βήμα παραπέρα στο σημείο που τον αφορά.

Αφού λοιπόν φτιαχτεί το γυμναστήριο στα πρότυπα του ΝΒΑ όπως προαναφέραμε στόχος είναι όλοι οι εσωτερικοί χώροι να ανακαινιστούν και σε καμία περίπτωση να μην θυμίζει ένα γήπεδο 30ετίας.

Μέσα σε ότι αφορά τις κινήσεις από την ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι και η κεντρική αρένα, αλλά και αρκετοί από τους εξωτερικούς χώρους του ΣΕΦ, που βρίσκονται κοντά στο γήπεδο πάντα. Όλα αυτά είναι στόχος της διοίκησης σταδιακά και μεθοδικά να φτιάχνονται, ώστε να φτάσει η στιγμή και ο Ολυμπιακός να μπορεί να πει ότι παίζει σε ένα πλέον κανονικό, αλλά και σε καινούρια πρότυπα γήπεδο Μπάσκετ.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24