Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Γαλλική ομάδα για τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, προσκαλώντας τον μάλιστα στην Αθήνα για διαπραγματεύσεις.

Ο Ολυμπιακός, εδώ και λίγες ημέρες, διαπραγματεύεται με τη Μαρσέιγ για την απόκτηση του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε. Οι τελευταίες πληροφορίες μας ανέφεραν πως ήταν θετική στο να γίνει η μετακίνηση, και το μόνο που έμενε είναι το να πειστεί ο παίκτης.

Πλέον, οι πληροφορίες έρχονται και από το εξωτερικό, καθώς σε Γαλλία και Τουρκία μιλούν για πλήρη συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Γαλλική ομάδα για τον παίκτη.

«Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Ροντινέι»
«Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Ροντινέι»

Αναφέρουν επί προσθέτως, πως οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν προσκαλέσει τον ποδοσφαιριστή στην χώρα μας, ώστε να διαπραγματευτούν απευθείας μαζί του, για να ολοκληρωθεί αυτή η σπουδαία μεταγραφή.

Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς το σημαντικότερο είναι η απόφαση του παίκτη. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να ικανοποιήσουν τα «θέλω» του, ώστε να αποσπάσουν την υπογραφή του, καθώς αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο της ομάδας.

Όσο για τον Ντε Λα Φουέντε, αισθάνεται αρκετά κολακευμένος από τις προσπάθειες του Θρύλου.

Η σύζυγος του Ροντινέι… αποκαλύπτει: Έρχεται Ολυμπιακό, είναι κλειδωμένο!
Η σύζυγος του Ροντινέι… αποκαλύπτει: Έρχεται Ολυμπιακό, είναι κλειδωμένο!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24