Ο Ολυμπιακός βάζει στοπ σε περίπτωση τύπου Γκονζάλες και πάει σε άλλες περιπτώσεις. Μία εξ αυτών είναι και η περίπτωση του Πέρεζ, αλλά και του Λουιζάο. Είναι δεδομένο πως πλέον θα γίνει κίνηση για αριστεροπόδαρο στόπερ...

Ο Ολυμπιακός απ ότι φαίνεται βάζει φρένο στη περίπτωση Γκονζάλες και πάει σε άλλη λογική παίκτη. Πάει σε αριστεροπόδαρο στόπερ. Πάει σε παίκτη που θα είναι και πιο νέος σε ηλικία. Μάλιστα ήδη κάποια ονόματα έχουν διαρρεύσει προς τα έξω.

Επαφές έχουν ήδη ξεκινήσει για τους στόχους που έχει θέσει σε προτεραιότητα και σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν 1-2 ονόματα με τα οποία έχουν ήδη υπάρξει επαφές. Ο 20χρονος Λουιζαο της Σάο Πάολο αρέσει, είναι στη λίστα του σκάουτινγκ εδώ και καιρό, αλλά η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη, καθώς τον θέλουν πολύ σημαντικές ομάδες και το γεγονός ότι μένει ελεύθερος τον Ιανουάριο τον έχει κάνει περιζήτητο.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος αρέσει για… Γενάρη!
Ο Παντελής Χατζηδιάκος αρέσει για… Γενάρη!

Ο Λουιζάο είναι δύσκολη περίπτωση, αλλά αν ερχόταν σίγουρα θα μιλάγαμε για παίκτη με πολύ μέλλον αλλά και με παρών. Παράλληλα έχει ξεχωρίσει ο Πέρεζ ο οποίος αγωνίζεται στη Τουρκία. Μία ιδιαίτερη περίπτωση, στην οποία δεν αποκλείεται να γίνει κρούση για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24