Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Φώτης Κίτσος και ο διευθυντής της ομάδας Κ23 του πειραϊκού συλλόγου, Γιάννης Μανιάτης, φωτογραφήθηκαν με παιδιά των σχολών, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Στην Ελλάδα ταξίδεψαν οι σχολές του Ολυμπιακού από Καναδά και Αμερική, συγκεκριμένα από Κίτσενερ και Νέα Υόρκη αντίστοιχα. Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στη χώρα μας, οι σχολές έδωσαν και φιλικά ματς στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Κίτσενερ και Νέα Υόρκη, έπαιξαν στο Ρέντη απέναντι σε ομάδες των σχολών του Ολυμπιακού από το δίκτυο της Αττικής, αλλά και κόντρα στη σχολή της Θεσσαλονίκης, όπως και το τμήμα Κ13 της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας. Στην ωραία αυτή «ερυθρόλευκη» συνάντηση στο Ρέντη, από εξωτερικό, Θεσσαλονίκη και Αττική, το «παρών» έδωσε ο διευθυντής της ομάδας Κ23 του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης, ο ποδοσφαιριστής Φώτης Κίτσος,

Ολυμπιακός: Πλησιάζει η μέρα έναρξης προπονήσεων των Ακαδημιών!
Ολυμπιακός: Πλησιάζει η μέρα έναρξης προπονήσεων των Ακαδημιών!

Τα παιδιά, όπως και οι προπονητές των σχολών είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να φωτογραφηθούν με τους Μανιάτη, Κίτσο, ενώ οι σχολές από Νέα Υόρκη και Κίτσενερ τίμησαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά του στον σύλλογο, αλλά και τον Γιάννη Μανιάτη πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, τιμήθηκε και ο διευθυντής του δικτύου των σχολών, Βασίλης Νάνος, ενώ οι Γιάννης Μανιάτης, Φώτης Κίτσος υπέγραψαν αυτόγραφα σε μπλούζες και μπάλες για τα παιδιά των σχολών του εξωτερικού.

Να σημειωθεί πως ο Φώτης Κίτσος ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα από τη σχολή του Ολυμπιακού στη Βάρη και μιλώντας στα παιδιά ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να δουλεύετε σκληρά και να παλεύετε για τα όνειρά σας. Μην αφήνετε κανέναν να αμφισβητεί τα όνειρα και τους στόχους σας και να προσέχετε πάντα τον διπλανό σας, τον συμπαίκτη σας γιατί μαζί μπορείτε να πετύχετε περισσότερα».

loading...
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24