Ο Ολυμπιακός συζητά με τον Κώστα Προύσαλη για να λυθεί το πρόβλημα της πάσας.

Ο Ολυμπιακός συζητά το ενδεχόμενο να πάρει στο δυναμικό του το παίκτη από τον Φίλιππο Βέροιας. Ο Κώστας Προύσαλης άλλωστε δεν είναι αρνητικός και βλέπει τη προοπτική μόνο με θετικό μάτι.

Το καλοκαίρι ο Δημήτρης Καζάζης αποφάσισε και κράτησε το δίδυμο Στιβαχτή – Κασαμπαλή. Κάτι που όπως φαίνεται δεν τραβάει φέτος, με αποτέλεσμα να αναζητηθεί λύση πάλι στο πρόσωπο του Κώστα Προύσαλη, τον οποίο είχε φέρει στην πρώτη θητεία του.

Ολυμπιακός: Έτοιμος για τη μεγάλη ρεβάνς απέναντι στη Νοβάρα!
Ολυμπιακός: Έτοιμος για τη μεγάλη ρεβάνς απέναντι στη Νοβάρα!

Ο 41 χρονος πασαδόρος είναι θετικός, εκτός κι αν συζητά απλά για να πάρει τα λεφτά του από τον Φίλιππο και δρομολογείται η επιστροφή του στον Ολυμπιακό, προκειμένου να κάνει δίδυμο με τον Κώστα Στιβαχτή.

Προς το παρόν δεν υπάρχει σκέψη για άλλες αλλαγές στον πάγκο και το ρόστερ του Ολυμπιακού, αφού εκτιμούν ότι η ομάδα μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη θα είναι ξεκούραστη και θα ανεβάσει την απόδοση της…

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24