Πολύ μεγάλη η διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού, από τον οποίο στις πρώτες πέντε μέρες έχουν ήδη φύγει 1.500 εισιτήρια διαρκείας ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το νούμερο των πρώτων πέντε ημερών διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της επόμενης σεζόν για τον Ολυμπιακό, μόνο από το διαδίκτυο, καθώς έχουν δοθεί 1.500 εισιτήρια με την κίνηση και τη ζήτηση από τον κόσμο καθημερινά όλο και να αυξάνεται.

Την Πέμπτη 01/06 είναι η πρώτη ημέρα που θα μπορεί ο κόσμος να κλείσει θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-24 και από τα εκδοτήρια του σταδίου έξω από τη θύρα 25. Καθημερινά ο κόσμος θα μπορεί να αγοράσει το εισιτήριο διαρκείας του από το «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 10 το πρωί μέχρι τις 18:00. Φυσικά συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των διαρκείας και μέσω του διαδικτύου από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας www.olympiacos.org.

Οι επετειακές σημαίες στα γραφεία του Ολυμπιακού! (photo)
Οι επετειακές σημαίες στα γραφεία του Ολυμπιακού! (photo)

Να σημειωθεί πως στην 1η περίοδο μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας ή ακόμη και να αλλάξουν θέση επιλέγοντας σημείο στο οποίο δεν υπήρχαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο εισιτήρια διαρκείας, όπως παράλληλα μπορούν να αγοράσουν και νέοι κάτοχοι το διαρκείας τους επίσης σε θέσεις που είναι ελεύθερες από τη σεζόν 2022-23.

Θυμίζουμε την επίσημη παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-24.

https://www.olympiacos.org/2023/05/25/sto-gipedo-mpainei-o-olympiakos-i-parousiasi-ton-eisitirion-diarkeias/

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24